facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Van Der Valk Uden - Veghel

Hotel Van Der Valk Uden - Veghel

Info

In 2014 geopend Van der Valk hotel | Overnachten | Dineren | Borrelen | Vergaderen | Feesten & Partijen |

Geschiedenis

De van der Valk Hotels staan al reeds vele jaren bekend om haar hartelijke onthaal en kwaliteit. Hotel Uden-Veghel is geopend sinds 29 januari 2014.

Adres: Rondweg 2 , Uden 5406 NK, NL
Telefoonnummer: 0413 799 010
moc.klav.lehgevnedu@ofni
Stad: Uden
Route: Rondweg 2
Postcode: 5406 NK



op zoek naar gerelateerd: van der valk uden aanbieding, van der valk uden vacatures, van der valk uden brunch, hotel uden, van der valk uden adres, van der valk hotels, van der valk uden high tea, van der valk nuland
Recensies
Heel mooi hotel met interne sportschool en luxe kamers. Enige minpuntje is dat bij aankomst er allemaal haar op het putje in de douche lag. En dat het water niet goed wegstroomde in de douche. Verder 1 en al love over dit hotel.
Genoten van een heerlijke lunch, vriendelijke bediening in een gezellige ambiance. Verrassend: verse gember thee.
Heb er mijn auto geladen tijdens de lunch. Super personeel, lekkere uitsmijter. Het ziet er allemaal verzorgd uit. Om een of andere reden was wel het leer van elke stoel in het restaurant versleten, terwijl de rest er gewoon verzorgd uitzag.
Geweldig Hotel van a tot z, met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Kamers netjes en netjes ondehouden. Omgeving ..De maashorst wandelgebied en Uden heel erg leuk. Voor herhaling vatbaar.. Dus een echte aanrader.
Prima om lekker te lunchen...jammer dat het terras nog niet lente klaar was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid