facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Spier

Adres: Oude Postweg 8, 9417TG Spier (Drenthe)
Telefoonnummer: +31 593 56 48 00
Stad: Spier
Route: Oude Postweg 8
Postcode: 9417TG



op zoek naar gerelateerd: Van der Valk Spier corona, Spier-Dwingeloo, Van der Valk Spier menukaart, Van der Valk Hotel Spier, Oude Postweg 8 Spier, Van der Valk Spier arrangementen, Spier Drenthe, Van der Valk Spier brunch
Recensies
Ondanks de corona beperkingen hebben we een heerlijk kunnen dineren en ontbijten! Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen.
Leuk hotel maar vind het zelf wat verouderd, personeel zeer vriendelijk. Ik denk dat dit hotel populair is vanwege de prachtige locatie pal aan een natuurgebied, zie foto's.
Fijn hotel, goed geregeld en mooie omgeving
De kamers waren oke. Het ontbijt was niet goed geregeld, receptie kon ons niet goed op de hoogte brengen over het ontbijt. Ook kwam er housekeeping even voorbij zonder te kloppen dacht dat we al waren uitgecheckt.
Mooie kamer, vriendelijk personeel, je loopt zo de natuur in
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid