facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Savarin

Hotel Savarin

Info

Hartelijk welkom op de Savarin facebookpagina! Vragen, suggesties en ervaringen zien wij graag tegemoet. Wordt u de volgende ambassadeur van Savarin....?

Geschiedenis

Huize Zuidhoorn, which is adjacent to the restaurant, is renovated to a five-star hotel. This exclusive hotel is located on the outskirts of The Hague and is a very special experience with its innovative interior and many luxury and comfort. In addition, hotel features an à la carte restaurant, bar / lounge, 7 banquet / meeting rooms and an extensive wellness center.

All rooms at Hotel Savarin have a comfortable DUXIANA king-size beds, Nespresso coffee machine, LED-TV (with Pay TV), (WIFI) internet access, safe (laptop size), desk, telephone, comfortable armchair, trouser press, minibar, bathrobe, slippers, bathroom with bath or shower, toilet, bathroom and hair dryer.

The Wellness Centre features a swimming pool, whirlpool, multiple sauna’s and hot tub. It is also possible to book treatments in a variety of treatment rooms, which have a floating tank, hammam scrub stone, light therapy, massage beds and showers.

The hotel is easily accessible by car and public transport and has ample parking on site. The hotel is just 10 minutes from The Hague-Rotterdam Airport and 25 minutes from Amsterdam Schiphol Airport.

Onze taak

Service with a capital 'S'

Producten

Restaurant Savarin
Hotel Savarin
Savarin Catering
Cityspa Spavarin



"Restaurant, Hotel & Spa Savarin staat voor ultieme ontspanning en persoonlijke aandacht.De kwaliteit van onze uitzonderlijke service wordt geleverd door al onze medewerkers.Onze missie van Restaurant, Hotel en Spa Savarin luidt:Welkom bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Als gast geniet u onbezorgd van een mooie ervaring van luxe, ontspanning en een culinaire belevenis. U kunt voor alles bij ons terecht.“Iemand als gast uitnodigen, betekent zich belasten met de zorg voor zijn geluk gedurende de tijd dat hij onder ons dak vertoeft”.Daar geloven wij in: Wij doen er alles aan om aan uw verwachting te voldoen. Wij zetten een extra stap, zodat u graag bij ons terugkomt.Savarin, Magnifique!"
Adres: Laan van Hoornwijck 29 , Rijswijk 2289 DG, NL
Telefoonnummer: 070 307 2050
ln.niravas@eitpecer
Stad: Rijswijk
Route: Laan van Hoornwijck 29
Postcode: 2289 DG



op zoek naar gerelateerd: hotel savarin aanbieding, savarin wellness arrangement, hotel savarin rijswijk review, laan van hoornwijck 29, spa savarin badkleding, spavarin, savarin groupon, hotel rijswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grand Winston Hotel Grand Winston Hotel 1 km Ideaal voor een zakenreis of vakantie, uitstekend nieuw meubilair, goed interieur, go...
Recensies
Deze spa en hotel krijgt van mij een cijfer 10. De spa welness is een absolute aanrader. Geen massa drukte. Je hebt er een Finse stoombad , diverser soorten saunas, jacuzzies, zwembad. Je kan je behandelingen boeken. Hier kan je echt tot rust komen en het personeel is ontzettend klantvriendelijk. Sandra verdient voor haar service en ontvangst een absolute 10. Ontvangt je hartelijk en heel behulpzaam. Ik ben hier inmiddels 5 x geweest waarvan 3 bezoeken met hotel 2 enkel welness entree. Ik ben er inmiddels vaste klant en kom over 2 weken weer. De kamers zijn overigens zeer luxe met een mooie high end designer inrichting. Iedere kamer heeft een andere thema Mijn 12500 volgers heb ik allen aanbevolen hierheen te komen Ik noem het een verborgen parel van zuid holland Activiteiten in de buurt: Pretpark Drievliet zit er om de hoek en diverse restaurants en een kleine winkelcentrum zit er in Ypenburg. Direct bij de snelweg dus je kan alle kanten op. Westfield Mall is ook een aanrader
Wij kregen een verblijf incl. Spavarin cadeau. Door omstandigheden redden wij niet om voor het aflopen van de geldigheid van de cheque het hotel te bezoeken. Wij namen contact op met het hotel en Destiny heeft het einddatum van de cheque verlengd. Wij werden warm verwelkomd en kregen uitleg waarna we naar ons kamer zijn gegaan. De kamers was zeer ruim en mooi ingericht. Er was ook een bad. De Spa was fantastich. Mooie zwembad waar we uren in alle rust hebben gezwommen. Ze hebben een buitengedeelte met saunas en hottub. Binnen ook een bubbelbad en ook een sauna en een stoombad. Kortom, een super verblijf. We zijn weer relaxed en opgeladen vertrokken daar. Dank aan hele Savarin team voor het laten zien wat hospitality is. Eten en drinken: Heerlijk ontbijt met veel keuze.
Het ligt naast de snelweg, maar in het hotel zelf en op de buitenplaats van het hotel heb je dat helemaal niet door. OV is om de hoek. Wij hadden een suite en die was geweldig! En al het personeel is hier super lief en behulpzaamKamers: 5/5
Vandaag met een vriendin bij de spa geweest. Het was heerlijk rustig dus we konden op ons gemak gebruik maken van de faciliteiten. Het was schoon, modern en hebben heel de dag lekker genoten. Het personeel was ook zeer vriendelijk. Als je wil eten of drinken kan dat ook, alleen betaal je wel sauna prijzen. We hopen dat het er rustig blijft want we willen zeker terugkomen!
2 Nachten verblijf gehad, kamer was netjes en schoon. Gebruik gemaakt van de gym, de welness, een 3-gangen diner gehad, 3x ontbijt etc. Alles was netjes, personeel was vriendelijk en netjes. Meerdere malen in goed contact geweest met personeel en goed geholpen bijv. met hulp bij het gebruik van een tram en opzoek naar een lekker eetgelegenheid in de stad van Den Haag. Welness die erbij inbegrepen zat was kleinschalig maar groot genoeg. Lekker rustig vooral in de avonden en je kan er tot laat gebruik van maken om echt even bijna privé een zwembad en sauna tot je beschikking te hebben. Ook zeker onze complimenten voor de mevrouw van het ontbijt, vrolijk, vriendelijk en erg behulpzaam. Eindelijk ook iemand die weet hoe je een goed geruld ei moet maken. Enige minpuntje zou de locatie zijn, echter als je de ramen dicht houdt hoor je geen verkeer meer. Dus goed geïsoleerd tegen het geluid.
Afgelopen weekend waren wij hier om mijn vriend zijn verjaardag te vieren. Alles was tot in de puntjes goed gereld. Ik had aangegeven na de reservering of de kamer versierd kon worden en dat hebben ze leuk gedaan. De wellness was ook echt top niet te groot. Waar door het ook goed te doen is daar. En echt fijn als je een overnachting erbij boekt. Ik had een 2 daagse wellness arrangement geboekt met daarin ontbijt. Het ontbijt echt top mooie restaurant. Wij komen zeker weer terug. Kamers: Ik had een exclusive kamer geboekt echt mooi en ruime net als een suite. Lekker een groot bed met een mooie tv. En een groote badkamer.
Wij hebben alleen gebruik gemaakt van het restaurant. Echt een 10/10 voor het eten hier, wel super super kleine porties, maar oh zo lekker! Tip voor alle grote eters: lunch thuis goed, voordat je hier komt eten. Als het niet zo duur was geweest, zou ik hier maandelijks eten. Eten en drinken: Zeer lekkere gangen menu
Spa was ok. Sauna’s buiten waren uit. Je moest eerst terug naar binnen en door naar de receptie om te vragen of dat aan mocht. Café leek door de kleuren en keuze stoelsoort/tafels/decoratie op een soort bejaardentehuis. Massages heel zacht, alle drie niet echt van genoten. Facial wel goed. Dat was immers alleen producten aanbrengen en weer verwijderen. Gekochte producten wel erg goed Babor. Meiden waren wel aardig. Laura vd receptie erg behulpzaam en lief. Het restaurant ernaast was een grote blunder. Eend en dessert teruggestuurd. Kreeft werd gecombineerd met spitskool.. spitskool voor het overgrote deel laten staan. Zee-egel was niet zoals het hoort. Risotto had geen rijst. Ook niet opgegeten. Alles was redelijk smaakloos. Gelukkig had de aardappel die gebruikt werd, nog wel zout.. steak was iets lekkerder maar kregen koud eten geserveerd. Brunette serveerster erg uit de hoogte. De blonde deed nog een klein beetje haar best om alles op een nette en vriendelijke manier te doen en zeggen. Tussen de gangen lang moeten wachten. Op de kreeft ook 45 min gewacht. Dit was gelukkig wel iets warmer dan lauw toen we het kregen. Zonde van je geld als je hierheen gaat. Ik wou dat ik een mooier review had kunnen achterlaten.
We hadden bij een andere hotel gereserveerd maar er was iets fout gegaan en stonden wij niet in hun systeem. Omdat ze helemaal volgeboekt waren hebben ze voor ons rond gebeld en dit hotel had nog wel een plekje voor ons. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en mochten hier verblijven en hoefden niks extra's te betalen voor de mooie kamer die we kregen. Dankzij dit hotel hebben we een heerlijk avondje weg gehad. Dank je wel hotel savarin! We komen zeker nog eens terug bij jullie Kamers: Wat een mooie en luxe kamer.alles wat je nodig zou kunnen hebben was aanwezig en zelfs meer.Hetbes lag ook heerlijk.
Wij hadden het 3 gangen verrassingsmenu via Groupon gekocth. Eten was lekker en zeker genoeg. Was alleen jammer dat we niet op een kaart konden zien hoe duur koffie was en toen kregen we later te zien dat het €8.50 was per koffie. Er zat ook heel wat zoetigheid bij maar daar hadden we geen trek in en niet om gevraagd. Uiteindelijk dus toch €60 extra moeten betalen met drankjes en dus totaal €140 betaald voor uit eten met 2 personen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid