facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel - Restaurant Victoria

Hotel - Restaurant Victoria

Info

Overnachten, vergaderen en dineren in het centrum van Winschoten. Geopend van maandag t/m zondag vanaf 15:00 uur en buiten de openingstijden bij gelegenheden of op afspraak. Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 17:00 uur.

Geschiedenis

Wilt u overnachten in het centrum van Winschoten, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden u prettige, comfortabele hotelkamers aan in het hartje van deze Groningse stad, vlakbij het winkel- en uitgaansgebied. Zeer geschikt om een dag lekker te shoppen!

Tevens kunt in het Restaurant van Victoria terecht voor een heerlijk drie-gangen menu, plate gerecht of laat u verrassen door onze kok.

Geniet in het huiskamergevoel van een kop koffie of een drankje aan de bar. In de winter bij de open haard, en in de zomer op ons terras.

Meer informatie vindt u ook op onze website, www.hotel-victoria.nl

Label

Een gezellig hotel dat vele mogelijkheden biedt.
Er is gelegenheid om te overnachten in één van de gemoedelijke hotelkamers. U kunt genieten van een kopje koffie, een drankje aan de bar of van een heerlijk driegangen diner in ons restaurant.
Tevens beschikken wij over drie zalen die geschikt zij voor vergadering, bijeenkomsten, workshops en feestelijke aangelegenheden. Met uw wensen, kunnen wij voor uw bijeenkomst, cursus, ed. dit tot in de puntje voor u verzorgen. Tussendoor, of na afloop van uw bijeenkomst, zijn er mogelijkheden voor een lunch of een buffet.
Kwaliteit, gastvrijheid, beleefdheid en respect staat bij Hotel Restaurant Victoria hoog in het vaandel. Wij zullen zorg dragen voor een optimale beleving van uw bezoek.

Buiten onze openingstijden zijn wij open: op afspraak, evenementen, speciale gelegenheden & feestdagen

Adres: Marktplein 6 - 8, 9671AZ Winschoten
Telefoonnummer: 0597-418472
ln.airotciv-letoh@ofni
Stad: Winschoten
Route: Marktplein 6 - 8
Postcode: 9671AZ



op zoek naar gerelateerd: hotel restaurant victoria winschoten, hotel victoria hoenderloo, hotel restaurant victoria bergen aan zee, hotel winschoten, hotel victoria winschoten openingstijden, hotel royal york winschoten, fletcher hotel-restaurant victoria-hoenderloo hoenderloo, menukaart hotel victoria hoenderloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel New Royal York Hotel New Royal York 389 meter Hotel & Restaurant New Royal York in Winschoten
El Molino El Molino 649 meter Tot vijf minuten na binnenkomst geen personeel gezien. Lamplicht stond te fel, omgevi...
Balkan Restaurant Makedonia Winschoten & Stadskanaal Balkan Restaurant Makedonia Winschoten & Sta... 679 meter Niet slecht, en meer dan voldoende. Uitstekende bediening. Brood en salade vooraf van...
Recensies
Het inchecken duurde erg lang, omdat de medewerkster ons liet wachten om tussendoor 3x drankjes op het terras te brengen. Verder waren de kamers vies en werd mijn nachtrust verstoord door de mensen op het terras. Het ontbijt was nog dramatischer... Er werd ons verteld dat we tussen 6 en 10 konden ontbijten. Toen wij om 9 uur besloten te ontbijten was de kaas op en waren de broodjes hard. Ik ben toen naar een medewerkster gegaan en zij vertelde mij dat alles wat ze hadden in de ontbijtzaal lag, het was dus op is op. Ook het uitvoeren van een simpele vraag om een lepeltje was veel gevraagd. Dit duurde maar liefst 15 minuten. Mensen, wees geen dief van je eigen portemonnee en ga hier niet heen.
Een kleine hotel, wel centraal gelegen. Inboeken kan op afspraak. Er is niet de hele dag iemand voor de receptie. Te begrijpen. Na inboeken, een kleine niet opvallende kamer, maar vooral heel warm, dat nauwelijks te verhelpen was met ramen open. Airconditioning zou een echte uitkomst zijn. De kamer zou in een minder druk deel van de omgeving zijn en uitkijken op een muur met een paar ramen. Slapen met oordopjes? Enorme herrie van luidruchtige drankgangers buiten en de hitte binnen maakt het verblijf tot een groot ongemak. Tijdens het inboeken om 18u We hadden een plek in het restaurant gereserveerd werd ons verteld dat er niet gekookt kon worden omdat de afzuiging stuk was. Kan gebeuren. Dus daarna op zoek naar een andere eetgelegenheid. In de ochtend ontbijt. Wel wat vers gebakken broodjes...maar de rest? Neen, het is duidelijk voor ons. Hier gaan we niet nog eens heen. De prijs die we voor 1 overnachting hebben betaald 91€ inclusief ontbijt is veel een veel te hoog. Kortom, geen aanrader dus.
Gegeten, vergaderd en geslapen. De hamburgers en spareribs komen op een smal plankje zodat bij het consumeren het meeste op de tafel beland. Twee gerechten kwamen " door een verkeerde handeling" ? van de kok 10 minuten later. Om ook tijdens het diner wat te drinken te bestellen moet je naar de bar lopen. Bestel je nagerecht direct in het begin, anders is de keuken dicht en is zelfs koffie niet meer mogelijk omdat de machine kennelijk om 20.30u schoon moet....en dat is heeeel veel en lastig werk werd ons verzekerd. Als je om 21.20 weer naar de bar ga om te bestellen, is dat de laatste ronde want de bar sluit om 21.30u.....behalve dan voor de vaste klanten die aan de bar zaten. Kamers zijn niet schoon, gehorig en breek je enkel niet op het douche putje. Volgende keer toch maar weer 10 km verderop!
We hebben hier alleen maar gegeten maar het was top. Beter zelfs dan onze vorige keer uit eten bij Kaatje aan de sluis. Alles was super hoog op smaak en de t-bone steak was perfect gegaard.Service: 5/5
Een zeer goed hotel met een uitstekend restaurant, zeer klant-vriendelijke staff en een zeer plezante ervaring over het algemeen! Een zeer goede aanrader voor als je een dag of twee in winschoten moet overnachtten. Met heerlijk eten van verschillende soorten zoals bittergarnituur en spareribs tot diverse soepen die ieder zijn eigen culinaire smaak hebben en het vlees dat je gewoon bijna van het bot af kunt zuigen. Een uitstekende tijdelijke accommodatie met goeie bedden en mooie kamers voor een goede nachtrust.
Echt niet te geloven dit!! Hotel eigenaar kwam s'nachts de deur binnenvallen terwijl ik eindelijk in slaap was gevallen... Oude muffe kamers met hard bed, geen verduistering en zeer gehorig. Badkamer ijskoud zonder cv...Kamers: 1/5
Vanmorgen was er een kleine markt op het marktplein. Terras was vrijwel leeg maar bediening bleef lekker binnen zitten dromen. 3 koppen koffie maken duurde wel 15 minuten. En was de bestelling ook nog verkeerd. Vervolgens bij het afrekenen ook nog de verkeerde dingen op de bon....erg onprofessionele tent!
Ik heb betere hotels meegemaakt. Heel simpel, niet echt schoon/ modern. Hele kleine kamer, met kleine badkamer. Voor een kleine 50 euro is het prima, maar niet voor 90 euro. Heel erg gehorig, en veel herrie in het weekend vanwege de stappers.
Mooi hotel, vriendelijke bediening. Lekker eten. We hebben er niet overnacht, dus de hotelkamers kan ik niet beoordelen, maar als deze net zo netjes en goed verzorgd zijn als het restaurant, dan is het zeker een aanrader.
Basic kamers maar prima eten gezellige bediening top we hebben een heel fijn weekend gehad er wordt prima mee gedachten meiden ga zo doorKamers: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid