facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Restaurant 't Zwaantje Lichtenvoorde

Adres: Zieuwentseweg 1, 7131 LA Lichtenvoorde
Telefoonnummer: +31544371236
Stad: Lichtenvoorde
Route: Zieuwentseweg 1
Postcode: 7131 LA



op zoek naar gerelateerd: Menukaart 't Zwaantje Lichtenvoorde, Hotel 't Zwaantje, Restaurant Lichtenvoorde, Hotel Lichtenvoorde, Zieuwentseweg 1 Lichtenvoorde, Zwaantje menu, Koppelpaarden Lichtenvoorde, Hotel Lichtenvoorde Zwarte Cross
Recensies
Prima basic kamers. Ontbijt en diner, dat je gebruikt op 5 minuten lopen bij hotel De Koppelpaarden, is erg goed. Personeel s avonds heel gezellig en behulpzaam.Kamers: 3/5
Dit was het meest saaie hotel dat wij ooit hebben bezocht. Duidelijk een dependance van de hoofd vestiging 1km verderop. Geen kip te bekennen, en niks te krijgen, zelfs geen koffie of thee op kamer. Ontvangst in hoofd vestiging was alles behalve hartelijk, als eerste werd verteld dat onze hond niet mocht binnenkomen bij de receptie... moeten we die dan alleen buiten laten terwijl we inchecken... ik dacht het niet. Vervolgens wordt doodleuk gevraagd of we daar willen ontbijten, maar dan mag onze hond niet mee moet alleen blijven in hotel kamer 1km verderop Inrichting hotelkamer was ook uiterst saai. Volgende keer gaan we weer voor een b&b, daar wordt je tenminste vriendelijk ontvangen en probeert men het nog een beetje gezellig aan te kleden. Zeker voor hondenbezitters raad ik dit hotel af. O ja, honden mogen on overleg komen, dan verwacht je een kleine extra bijdrage, niet 30 euro extra.... er staat niets op hun site vermeld of extra kosten.
Op zoek naar een slaapplaats in regio Zelhem? Dan is dit een goede! Prima prijs-kwaliteit verhouding. Drie sterren hotel 't Zwaantje biedt een keurig nette kamer met alles wat je nodig hebt voor een overnachting met eigen badkamer en toilet. Er is een goede wifi. Gratis parkeermogelijkheid dicht bij. De eetfaciliteiten kunnen bijgeboekt worden in het zuster hotel in de binnenstad. Daar dien je ook in te checken. Er is geen bemande balie in 't Zwaantje. In de ochtend liep er een medewerker in het hotel. Het bed sliep goed vanwege het uitstekende matras. Ruime kamer. Degelijk en zeker de moeite als basic en netjes sleutelwoorden zijn in jouw zoektocht. Fiets- en wandelmogelijkheden genoeg in de omgeving. Dus ook voor de prachtige natuur is dit een goede basisplek. Wij komen in ieder geval binnenkort terug!
Een vreselijke ervaring. Nog nooit zoiets meegemaakt. De hele avond onwijs veel lawaai van het ernaast gelegen feestzaaltje. De receptie is een kilometer verwijderd van de slaaplocatie. Geen waterkoker of iets anders . Ontbijt dus ook een kilometer ver. Absoluut geen aanrader.
Slecht het is ontzettend warm op de kamer er is geen receptie en geluidsoverlast midden in de nacht van een andere machine dat regelmatig en ontzettend luid klinkt. Ik moet morgen vroeg weer op tijd werken ik ben hier niet voor mijn plezier maar voor mijn rust.Kamers: 2/5
Hele slechte ervaring met dit hotel. Werden avond van te voren geconfronteerd met annulering wegens overboeking. Moesten het verder maar uitzoeken. Hadden geen goede oplossing voor ons.
Perfect goed hotel zeer schoon fijne mensen en heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar.
Fijn en gezellig hotel. Er werd op een fijne en goede wijze rekening gehouden met corona. Het diner en ontbijt waren heerlijk. De kamers wat gedateerd maar netjes, schoon en goed onderhouden. Het kussen en bed is hard.
De ontvangst was vriendelijk , we waren iets te vroeg maar dat was geen enkel probleem. De kamer was ruim,simpel en keurig schoon! Het diner 's avonds overtrof onze verwachtingen. Leuke wijnkaart en een gastheer die de tijd neemt voor zijn gasten. Het ontbijt heerlijke verse broodjes, eitjes,fruit etc. ronduit goed! Wij hebben genoten!
Ontvangst perfect. Mooie grote kamer. Prima service. Zeer vriendelijk personeel. Uitstekende stek. Culinair arrangement aan te bevelen. Heb er van genoten. Ook het ontbijt is zeer uitgebreid. Hou dit hotel zeker in gedachten voor een tweede bezoek. Let op voor oudere onder ons er is geen lift aanwezig en de kamers bevinden zich op de 1e en 2e etage.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid