facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Restaurant Kasteel Elsloo

Hotel Restaurant Kasteel Elsloo

Info

Kasteel Elsloo | hotel & restaurant

Geschiedenis

Kasteel Elsloo is gelegen in het mooie Zuid-Limburg, omringd door de natuur en nabij Maastricht, Luik, Hasselt en Aken.

Wij zijn het hele jaar geopend en het hotel beschikt over 24 comfortabele hotelkamers en suites, à la carte restaurant, terras en diverse faciliteiten voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten zoals ; recepties, bruiloften, feesten, diners, buffetten, jubilea, verjaardagen, doopborrels etc.

DE DAGKAART
van MAANDAG t/m ZATERDAG
11.30 uur – 18.00 uur

ZONDAGEN DOORLOPEND GEOPEND van 11.30 uur – 20.30 uur

VRAAGT U VRIJBLIJVEND NAAR ONZE À LA CARTE AVONDKAART

Deze is in gebruik op de volgende tijdstippen:
MAANDAG t/m ZATERDAG van 18.00 uur – 21.30 uur
ZONDAG van 17.30 uur tot 20.30 uur

Adres: Maasberg 1, 6181 GV Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 046-4377666
Stad: Elsloo
Route: Maasberg 1
Postcode: 6181 GV



op zoek naar gerelateerd: Kasteel Elsloo menu, Lunchkaart Kasteel Elsloo, Bib Gourmand Kasteel Elsloo, Kasteel Elsloo geschiedenis, Hotel Elsloo Friesland, Kasteel Elsloo review, Kasteel Elsloo ontbijt, Kasteel Elsloo facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Piazza La Piazza 1 km Heerlijke koffie gedronken, tegen heel normale prijs. Hele aardige bediening die in w...
Recensies
Hier even op het terras gezeten na een wandeling. Leuk zitten in een mooie omgeving maar wat was de bediening in vredesnaam aan het doen. Overal liep wel personeel rond, behalve als je ze nodig had. Tafels waren gewoon vies en de koffie werd in een voetenbad geserveerd. Jammer dit.
Mooie omgeving,prachtig! Kamers wat aan de kleine kant en erg Spartaanse ingericht,badkamer ,prima. Wel erg gehorig. Terras gezellig ,restaurant oké ,wel aan de prijs voor wat je krijgt! Vriendelijk personeel . Ontbijt heel simpel ,maar voldeed,en n aardige mevrouw. We vonden het leuk,maar of we nog n keer komen?
Enkel iets komen drinken tijdens een fietstochtje... + supermooie en gezellige locatie. - duurdere prijskaart - belachelijk klein tasje koffie. - na een half uur word je buitengekeken, tijd voor de volgende klant.
Ik kwam hier samen met mijn vriendin lunchen. Ik ben vegetariër en mijn vriendin veganist. We hebben heerlijk gegeten. De kok had erg zijn/haar best gedaan om onze smaakpapillen te verwennen! De prijzen vind ik aan de pittige kant.
Prima en mooie locatie met zeer vriendelijk personeel. Mooie kamers maar wel wat verouderd hetgeen aan afwerking is te zien. Stukjes behang die loszitten, verf slijtage en verkleurde kitranden maar dit alles is niet storend. Menukaart is ook prima maar het moet wel je smaak zijn. Herten- of hazerugfilet etc. of Diamanthaas en dan opgediend met veel sjieke dingen zoals romanesco en gepureerde wortelmousse etc. Het moet je smaak zijn natuurlijk. Ontbijt is voldoende maar eenvoudig.
Schitterende locatie; verzorgde plek en een hele goede keuken. De inrichting is stijlvol; en de mensen vriendelijk. Het rijden door de plaats zelf is al een gevoel van vakantie op zich. Parkeren kun je gemakkelijk op een ruim terrein voor de deur. Vergaderen is ook een goede mogelijkheid hier.
Mooi gelegen kasteel. Propere en leuk ingerichte slaapkamer, mooi terras met leuke en vriendelijke bediening. Voortreffelijk 3 gangen menu en ontbijt is ook niks aan te merken. Voor herhaling vatbaar.Kamers: 4/5
Mijn vrouw en ik verbleven op 14 januari in het kasteel. Het ziet er veelbelovend uit van buiten en de locatie is prachtig. Binnen is het wat tegenvallend,zeker de slordige receptie. De comfort kamers zijn nogal basic ; we hadden daar meer van verwacht. Het eten was voortreffelijk en Charlotte die zorg droeg over onze tafel, was heel aardig en zeer professioneel.chapeau! Het interieur van het hotel heeft behoefte aan een goede hulp van een top styliste ! Want nu is het vrij saai. Het ontbijt mag wel wat uitgebreider want zaken als roerei of gebakken ei ontbrak. Frits en Lous Friesland
Na een lange wandeling wat op het terras gedronken. Duurde even, voordat er werd gereageerd. Jammer dat de botanische tuin was gesloten.
Een geweldige locatie, mooi rustiek kasteel met omliggend natuurgebied. Het hotel op zich is van mindere kwaliteit, de kamer was niet super hoefde ook niet, maar vlekken op het linnen, badkamer aan renovatie toe, hevige wind zorgde er voor dat een deur heel de nacht stond te klapperen en dat de kamer zeker goed verlucht werd hevige tocht van onder de kamerdeur en toch vonden we op verschillende plaatsen nog een laag stof. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, wel spijtig dat de communicatie niet vlot verliep. Blijkbaar is het maar tot 10.00u ontbijt nergens iets van terug te vinden op de infoborden en receptie had het vergeten te vermelden. Om 9.50u aan het ontbijt en dit leek een probleem, eerst betalen en dan ontbijten. Er was nog genoeg, maar werd niet aangevuld, intussen werd de ruimte klaar gemaakt om de lunch te serveren. Het personeel verontschuldigde zich hier meermaals voor en liet ons telkens verstaan 'Dat het ontbijt maar tot 10.00u was overkill. Om 10.20 en 10.45 kwamen er nog mensen ontbijten, met hetzelfde scenario, maar werden wel nog bedient. Kort samengevat, mooie locatie, zeker een aanrader, het hotel kan beter, zeker voor deze prijs. mvg Frans
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid