facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel & Restaurant Hoog Holten

Hotel & Restaurant Hoog Holten

Info

Lunchen - Dineren - Logeren - Loungen - Vergaderen - Trouwen - Feesten

Geschiedenis

Verscholen in de bossen van natuurgebied De Sallandse Heuvelrug, ligt Restaurant & Hotel Hoog Holten. Ver weg van de dagelijkse drukte en toch goed bereikbaar met auto of trein: hier is het heerlijk genieten van de uitstekende keuken (Bib Gourmand) onze veelgeprezen gastvrijheid.

Het terras behoort tot de mooiste plekjes van Nederland. Hier zie je geen auto’s maar eekhoorntjes, konijnen en veel, heel veel vogels die een vast stekje hebben in een van de vele bomen of vogelhuisjes.

Binnen is het behaaglijk in de ruime lounge, de intieme bibliotheek of het restaurant met de bijzondere ovale vorm. En dan blijven logeren… 24 gastenkamers van comfortabel tot heerlijke luxe!

Adres: Forthaarsweg 7 , Holten 7451 JS, NL
Telefoonnummer: 0548 361 306
ln.netlohgooh@ofni
Stad: Holten
Route: Forthaarsweg 7
Postcode: 7451 JS



op zoek naar gerelateerd: hoog holten menukaart, hotel holten, hoog holten groupon, hoog holten trouwen, forthaarsweg 7 holten, restaurant holterberg, restaurant holten, hotel holterberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoog Holten Hoog Holten 4 meter Na drie dagen 2 nachten met een voldaan gevoel weer thuisgekomen. Wij mijn vrouw en ...
Odessa Odessa 1 km Heerlijk gegeten, gezellige tent. Beetje ons kent ons, maar dat zullen de bewoners va...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid