facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Restaurant Havenzicht

Hotel Restaurant Havenzicht

Info

Hotel Familierestaurant aan de haven van Oudeschild.

Adres: Haven 6, 1792AE Oudeschild
Telefoonnummer: 31222312602
ln.lexetthciznevah@ofni
Stad: Oudeschild
Route: Haven 6
Postcode: 1792AE



op zoek naar gerelateerd: restaurant oudeschild, restaurant texel, hotel oudeschild, havenhotel texel, restaurant de kombuis oudeschild, restaurant texel kerst, restaurant 't pakhuus oudeschild, restaurant texel biologisch
Recensies
Heerlijk gegeten en de kok was zeer bereid rekening te houden met de allergieën van mijn vriend. De vis was zo lekker dat hij als toetje nog een keer het hoofdgerecht bestelde. Complimenten voor de gastvrijheid!
Om 19.00 uur kon ik alleen nog een gebakken visje krijgen. Zelfs geen soep of garnalen. Geen vlees. Nada. Komt het omdat ik alleen ben en niet als volwaardige klant wordt gezien? Mijn wijn werd van tafel teruggenomen en ik verliet teleurgesteld het restaurant. Wat een afknapper!
Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening. Het was buiten het hoogseizoen en daardoor rustig. De appeltaart was de standaard die overal uit de diepvries krijgt en dan ontdooid is. Altijd jammer als z'n stukje krijgt.
Een adres om ieder jaar te bezoeken. Prachtig uitzicht over de haven van Oudeschild en de Waddenzee. Heerlijk eten en een gezellige bediening. Tot volgend jaar!Eten: 5/5
Eten was matig tot slecht zeker in verhouding tot de prijs. Geen keuze in wijn bij het bestellen van een glas enkel per glas. De opmerking was, nee sorry die wijn hebben we niet open. Zeker geen aanrader!
Wat een heerlijk restaurant. Goede kaart, goede gastvrouw, prachtig uitzicht en vooral heerlijke gerechten. Wij hebben genoten en zijn er nog een 2de x terug gegaan. Zeker doen, als je in Oudeschild bent
Vriendelijk ontvangen omdat het na seizoen is en rustiger als normaal. De dame van de bediening had voldoende tijd voor ons en dit was voor ons erg prettig. Het eten was goed bereid en smaakte goed. Je krijgt wat je ziet met en beetje extra. Een familie bedrijf.
Heerlijk gegeten, gastvrouw deed alles alleen en had het heel druk. Maar dit was nergens aan af te zien. Super vriendelijk en het eten wordt bereid door een chef met zichtbaar liefde voor het product.
Update 26-11-22: Nog steeds heel gezellig, uiterst vriendelijke bediening. Neemt echt even de tijd voor je om een leuk gesprek te hebben. Ook gesproken over het eventueel verblijf in hotel. Leuk om te weten wat mogelijk is. ...... Geweldig lekker gegeten! Prettige bediening, gaat heel leuk met de kids om! Leuk en gezellig en wat een fantastisch uitzicht. Aanrader!
Grote lunch gehad. Heerlijk over de haven turen. En niet onbelangrijk heerlijk gegeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid