facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Randduin

Hotel Randduin
Bescheiden hotel met een tuin, een terras, leenfietsen, een lounge en ontbijt.
Adres: Duinbeekseweg 24, 4356 CE Oostkapelle, Nederland
Telefoonnummer: 0118 581 652
Staat: Zeeland
District: Veere
Stad: Oostkapelle
Route: Duinbeekseweg
Huisnummer: 24
Postcode: 4356 CE


Recensies
Voor ons tweede keer dat we er een midweek verbleven. Mooi hotel op prachtige locatie, aan de rand van het bosgebied De Manteling. Je wordt wakker van het fluiten van tientallen vogels. Vervolgens een geweldig ontbijt om daarna te gaan fietsen, wandelen of luieren aan het nabijgelegen strand. Kamers zijn divers, grotere en kleinere met of zonder balkon. Ook zijn er studio’s. Sanitair is prima. Op fietsafstand meerdere goede en betaalbare restaurants. Kortom, het is er goed toeven. Veel mooie plaatsjes op fietsafstand.
Rustige locatie, van waaruit het strand op loopafstand ligt. Mooi natuurgebied en buitenplaatstuinen te bekijken. Ontbijt in hotel uitgebreid aan tafel gebracht. Kamer netjes en functioneel. Onze kamer had koelkast, douche, toilet, zithoek.nRaam open: gewekt worden door vogels in het bos.
Een mooi hotel. Vriendelijke eigenaar, schone kamers en een goed ontbijt. Het ontbijt werd aan tafel geserveerd op een dienblad met pootjes. Het bestond uit broodjes, eitje, verschillende vleeswaren, kaas, yoghurt, muslie en vers fruit. Als je iets tekort komt dan vragen en je word super vriendelijk te woord gestaan en krijg direct het gevraagde. Zowel kamer als douchen waren schoon. Jammer dat wij de koelkast niet op de juiste wijze hebben aangezet. Misschien is hier een korte handleiding op zijn plaats. Wij komen zeker terug.
Unieke locatie om erop uit te gaan voor een wandeling in het bos, duin en strand. Ook met de fiets mogelijk natuurlijk, welke je eventueel kunt huren bij het hotel. Ontbijt is super. Kamers zijn ok. Eigenaar en personeel zijn zeer gastvrij en behulpzaam! Echt een aanrader.
Helaas een hele vervelende ervaring bij dit hotel. Bij binnenkomst werd eigenlijk meteen al medegedeeld dat het ontbijt was opgesplitst in twee groepen maar dan we alleen nog maar heel vroeg konden ontbijten omdat de tweede groep vol zat. Dit was niet vooraf medegedeeld dus voor ons niet fijn. Toen kregen we een hele kleine donkere oudbollige kamer met inzakkende bedden maar het allerergste, heel weinig licht en uitzicht op een muur. We waren er net een kwartier op de kamer en toen we op bed lagen kwamen er ineens andere gasten voorbij ons raam lopen dus totaal geen privacy. Voor ons was dit echt geen fijn begin van de vakantie en een kamer om te verblijven. We gingen be klacht doen bij de eigenaars en verzochten een andere kamer evt tegen bijbetaling. Helaas was alles was vol dus we moesten het er maar mee doen.. Toen wilden we uitchecken om dan maar een ander hotel te gaan zoeken. Dat kon maar restitutie kon niet. Er ontstond een hele vervelenden ongastvrije situatie waarin wij beschuldigd werden dat het ons om het geld ging. Alsof we niet meteen daarna een ander hotel zouden boeken last minute voor meer geld. Als redelijk compromis stelde ik voor om dan voor 1 nacht te betalen maar dan de tweede gerestitueerd te krijgen. Maar nee, ze wilden er niets van weten. We moesten maar genoegen nemen met de kamer of anders gewoon vertrekken zonder restitutie. Dit alles en vooral de manier hoe je als gast behandeld en toegesproken wordt heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Je hele vakantie is dan eigenlijk al verpest. We hebben onze koffers gepakt en zijn vertrokken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid