facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel-Pension-Artisan

Hotel-Pension-Artisan

Info

Hotel Pension Artisan
Rustige locatie in de Kempen aan de rand van het pittoreske Oirschot.
Betaalbaar hotel.
Direct heerlijk wandelen of fietsen tussen de Brabantse landerijen.

Geschiedenis

Naast logies ook mogelijkheden voor lunches en diners!

Geschreven door: Marja Smeulders

Het volledig gerenoveerde en aan de tijd aangepaste Hotel-Brasserie Artisan ligt uitnodigend en rustig aan de Notel 42 te Oirschot. Het zonnige terras met goed onderhouden tuin grenst aan de groene weilanden. Bij binnenkomst vallen de frisse kleuren in de verblijfsruimte van de hotelreceptie meteen op, evenals de gezellig en smaakvol ingerichte brasserie.

Marco Witlox, eigenaar, zorgt voor een hartelijke ontvangst met een lekker schuimende cappuccino. “Wij hebben zowel in ons hotel, maar ook zeker in de Brasserie veel te bieden en zijn er van overtuigd dat we onze gasten aangenaam kunnen verrassen”.

Naast logies op basis van Bed and Breakfast zijn er mogelijkheden in het hotel voor vol pension en half pension. De gast die als toerist komt, maar ook de zakelijke klant heeft de mogelijkheid tot overnachten in een van de 24 prima uitgeruste hotelkamers. Het totale complex biedt ruimte aan 50 gasten. Om de nachtrust en hygiëne te waarborgen zijn huisdieren niet toegestaan.

“Ons restaurant is ook toegankelijk voor gasten van buiten het hotel en we willen mensen graag kennis laten maken met onze nieuwe menukaart waarop we alleen maar smaakvolle en verzorgde gerechten presenteren. Onze chefkok heeft heel wat verrassingen in petto”.

Naast het ontbijt worden er ook lunches en diners verzorgd. De uitgebreide menukaart van Hotel-Brasserie Artisan biedt mogelijkheden voor losse a-la-carte gerechten, maar ook voor uitgebreide menu’s. “Wij koken op aanvraag en stellen ons daarin flexibel op. We hebben een moderne keuken, voorzien van alle gemakken. Goede porties, met een hoge kwaliteit en een zachte prijs voor iedere doelgroep en iedere portemonnee. Daar gaan wij voor”.

Ter kennismaking is er de komende weken een aantal arrangementen om de vernieuwde Brasserie ‘op de proef’ te stellen. Op 5 en 6 april vindt een speciale proeverij voor de Paasdagen plaats, waarbij gasten uitgebreid kennis kunnen maken met verschillende gerechten van de menukaart tegen een schappelijke prijs. Een verrassingsmenu, een moederdagbrunch en een voorjaarsactie staan eveneens op het vernieuwde programma.

Mocht u deelnemen aan prijsvraag in de Uitstraling dan is de kans om kennis te maken met Hotel Brasserie Artisan groot. Mocht u echter niet winnen, een kleine attentie ontvangt u bij kennismaking altijd!

Kortom, wilt u nader kennismaken met Hotel-Brasserie Artisan voor logies, lunch of diner, neem een kijkje op www.hotelartisan.nl of stuur een mail naar [email protected].

Adres: Notel 42, 5688NB Oirschot
Telefoonnummer: 0499-338228
Stad: Oirschot
Route: Notel 42
Postcode: 5688NB



op zoek naar gerelateerd: Hotel Artisan, Hotel Oirschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kroon De Kroon 1 km
B&B Het Groene Bed Oirschot B&B Het Groene Bed Oirschot 1 km Gastenverblijf in historische centrum - rust, ruimte, wellness en groene omgeving - e...
Hotel De Moriaan Hotel De Moriaan 1 km Aangenaam appartement hotel met alle faciliteiten voor zeer betaalbare prijs. Enkele ...
B&B/Boertel De Meander B&B/Boertel De Meander 4 km Kom bij ons logeren in het mooie groene Oirschot op onze boerderij. Wij bieden mooie ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid