facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel NH Capelle

Hotel NH Capelle
Hotel met informele kamers, sommige met uitzicht op het meer, gratis parkeren, restaurant en knusse bar.
Adres: Barbizonlaan 2, 2908 MA Capelle aan den IJssel, Nederland
Telefoonnummer: 010 456 4455
Staat: Zuid-Holland
District: Capelle aan Den IJssel
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Barbizonlaan
Huisnummer: 2
Postcode: 2908 MA


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NH Capelle NH Capelle 0 meter Vier nachten achter elkaar verbleven. Typisch NH dus niet het modernste ter wereld ma...
Recensies
Het begon al bij aankomstnNa een half uur hadden ze onze reservering eindelijk gevonden.nDe kamer zag er redelijk uit.nNet de cv maakte de hele nacht zo veel herrie en er werd de hele nacht zo hard met deuren geslagen dat we geen ook dicht gedaan hebben.nOntbijt was goed en goed bijgevuld maar het werd nie echt schoon gehouden tijdens het ontbijtnDus uitgerust waren we niet en vind het veel geld voor wat je krijgt
Het hotel heeft veel ramen waar de zon op staat. In de kamer was het misschien wel 28 graden. De airco werkt slecht en is ook niet goed in te stellen, maar het ergste was het bed.nDe matras veren staal zijn zichtbaar en goed voelbaar. Ik had de afdruk op mijn rug staan. Slapen op een plak ligt beter.
Personeel overdag was zeer vriendelijk en hulpzaam zal helaas niet hetzelfde over de nachtportier kunnen zeggen. De nachtportier heeft het te druk met bellen en kan je niet helpen.nTijdens ons verblijf deed ons kachel en de wifi het niet als oplossing voor de kachel kregen we een kleine heater. Voor het geld wat je betaald is dit nogal teleurstellend.
Niet tevreden! Eerst slaan ze de kamer naast ons helemaal indiggelen. Dus geen nachtrust en onrustig en zenuwachtig. Aant, je weet nooit hoe gestoord mensen zijn. Krijg je n voucher. En vorig weekend 4dagen geweest worden we beschuldigd dat er gerookt is op de kamer en we niet meer welkom zijn??? En 2 dagen later excuus mail. Dat er wat verwisseld was. Dit gaat echt te ver. En dat terwijl we sinds 2020 regelmatig terugkerende gasten waren i.v.m familie die in rotterdam wonen. 463 euro betaald bah bah. Wij kunnen ons geld ook ergens anders kwijt. Gelukkig hoef ik er niet te wonen.
Een nachtje verbleven in dit hotel. Kwam pas laat aan maar werd vriendelijk ontvangen door een aardige receptionist. Had een standaard kamer, verwacht geen bijzonderheden maar het was wel prima. Badkamer is een beetje gedateerd maar brandschoon en met een fijne douche. Kamer zelf is netjes en bij de tijd en heel belangrijk: een goed bed met frisse lakens.nRuime gratis parkeergelegenheid voor de deur.nKortom: tevreden en goed uitgeslapen weer vertrokken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid