facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Lemmer

Hotel Lemmer

Info

Hotel Lemmer is gevestigd aan de rand van het centrum van Lemmer. Het hotel bestaat uit de Mastenmakerij, de Zeilmakerij en het Heechhus. Van harte welkom.

Geschiedenis

Lemster Veerschip heeft 4 tweepersoonskamers en twee familiekamers en een kamer met sauna. Alles op de begane grond aan prachtige tuin en met mooie woonkamer.
Hotel Heechus heeft 5 tweepersoonskamers, 2 twinkamers en 1 eenpersoonskamer en 2 kleine eenpersoonskamers.

Adres: Polderdijk 1, 8531EW Lemmer
Telefoonnummer: 0031514563376
Stad: Lemmer
Route: Polderdijk 1
Postcode: 8531EW



op zoek naar gerelateerd: Overnachten Lemmer, Hotel Lemmer '' Mastenmakerij, Hotel Lemmer polderdijk 1, Hotel Lemmer aanbieding, Hotel Lemmer telefoonnummer, Hotel Lemmer adres, Beach Suites Lemmer, Reviews Hotel Lemmer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ons Stekkie Ons Stekkie 600 meter Heerlijk thuis, genieten van alles.
Aquaronde 12 - Ferienhaus direkt am Wasser Aquaronde 12 - Ferienhaus direkt am Wasser 2 km 90 qm Ferienhaus für bis zu 6 Personen. 1 Koch-/Ess-/Wohnbereich mit Kamin 1 SZ mit ...
Recensies
Het oorspronkelijke hotelgebouw is uitgebreid met om de hoek gelegen voormalig woonhuis. Dit gedeelte is via een soort binnenplaats te bereiken. Geslapen in het voormalige woonhuis, kamer voldoende tot goed. Goed geslapen in rustige buurt. Eetzaal is stijlvol, ontbijbuffet erg goed: uitgebreide en gevarieerde keuze. Afgesloten groot hok voor de fietsen.
Een prima verblijf mooi e inrichting heel goede verzorging en ontbijt. geweldig.
Gastheer onvriendelijk bij aankomst. De kamer was klein, warm geen horretjes. We moesten een kleine smalle trap op en er was erg veel lawaai aan de straat kant. De douche was erg krap, hele kleine onpraktisch e douche. Ontbijt was goed.Kamers: 1/5
Zeer mooi en historische hotel Leuke mensen Super mooie locatie Lekker eten
Prima hotel, zeer vriendelijk personeel. Fantastisch ontbijt. Wij hadden een luxe kamer in de mastenmakerij. Prima bed grote luxe badkamer. 1 klein minpuntje, had graag een klein koelkasten gehad op de kamer. Ik drink snachts best veel water en dat was niet koel te houden. Voor de rest wij komen hier zeker terug.
Prima hotel. Mooi verbouwde oude mastenmakerij, grote kamer, lekker groot bed en ruime badkamer. Goede plek voor onze elektrische fietsen met meer dan voldoende stopcontacten. En een zeer uitgebreid ontbijt buffet. En heel fijn, na 9 eerdere ontbijten deze trip waar ik steeds moest vragen en vervolgens wachten op wat glutenvrij brood was de dame die hier het ontbijt verzorgde wel op de hoogte. Eigenaar en personeel zeer vriendelijk en gastvrij. Wat mij betreft een aanrader.
Ik vind het lastig om een review te schrijven tijdens corona, waar je niet alles eruit kan halen wat erin zit. Maar ondanks alles toch een fijn verblijf gehad. Wij hadden een kamer met balkon met uitzicht op het water, wat heel mooi was! Met het onbijt werd er netjes een tasje vol verschillende dingen aan je deur gebracht op de zelf aangegeven tijd tussen 7 en 11. Wij hebben de roomservice flink vaak gebeld en elke keer was het personeel zeer vriendelijk en was ons bestelling zo bij ons kamer. Enige puntje was dat er niet goed was gestofzuigd onder de bank, hier lagen nog nootjes van de vorige bezoekers. Maar dit is ook het enige puntje wat ik me kan bedenken.
Tsja, wat moet je zeggen. Mooi gelegen hotel tegen het centrum van Lemmer. Héél vriendelijke bediening met heel veel zorg voor onze fietsen. Uitstekend ontbijt. Helaas was onze kamer ver beneden onze verwachting. Badkamer is zeer onpraktisch ingericht met minuscule wastafel zonder spiegel. Kamer was klein en lampen slechts van een kant aan en uit te zetten. Heb je een andere kamer, dan is dit een uitstekend hotel.
Ik heb nog nooit zo’n ontzettend ongastvrije eigenaar meegemaakt. Vanaf het moment van inchecken was hij onbeschoft en neerbuigend. Iets later wilde ik mijn dure racefiets uit veiligheid mee naar de kamer nemen voor de nacht, wat in veel hotels geen enkel probleem is. Meneer was ontzettend onaardig met mij vertellen dat dit niet de bedoeling was, en heeft vervolgens aangegeven mij niet meer als gast te willen. Ik heb in veel hotels overnacht maar nog nooit zoiets als dit meegemaakt. Ontzettend onaardig, en niet mee-denkend. Ik kan niemand aanraden te overwegen hier te verblijven.
Mooi hotel, gezellig personeel en top ontbijt.Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid