facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Klooster Elsendael

Hotel Klooster Elsendael

Info

Hotel - Restaurant - Vergaderlocatie - Trouwlocatie

Geschiedenis

Het eeuwenoude slotklooster in Boxmeer is omgetoverd tot Hotel, Restaurant, Vergaderlocatie & Trouwlocatie. Alle authentieke details zijn behouden, wat het Elsendael Klooster als unieke locatie maakt voor heel veel gelegenheden!

Adres: Dr. Peelenstraat 6 - 8, 5831 EG Boxmeer
Telefoonnummer: 0485 769064
ln.leadnesleretsoolkletoh@ofni
Stad: Boxmeer
Route: Dr. Peelenstraat 6 - 8
Postcode: 5831 EG



op zoek naar gerelateerd: klooster elsendael te koop, hotel boxmeer, geschiedenis klooster elsendael boxmeer, restaurant 1733 boxmeer, klooster elsendael boxmeer te koop, hotel riche boxmeer, klooster boxmeer te koop, karmelietenklooster boxmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Café 't Vertrek Hotel Café 't Vertrek 388 meter Uitstekende plek om wat te drinken met oud collega's of voordat je de trein naar huis...
Centrum Boxmeer Centrum Boxmeer 472 meter Winkelen is een beleving, bruisend en altijd gastvrij.
Riche Boxmeer Events Riche Boxmeer Events 577 meter Een bijzonder hotel, restaurant, grand café en 3 zalen midden in het centrum van Bo...
Hotel Restaurant Riche Hotel Restaurant Riche 577 meter Lekker gefietst, uiteindelijk daar een bakkie Take Away.
Recensies
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ontzettend bijzondere locatie. Nog steeds onder de indruk van het interieur. De gangen, trappen, kamers - mooi gerenoveerd maar de sfeer van de klooster is gebleven. Heerlijk gegeten, comfortabele fietsen... Alles is perfect gegaan.
Ik had een fijn weekend in dit mooie en authentieke kloosterhotel. De rondleiding en historische achtergrond geeft het verblijf extra sfeer en brengt je bijna terug in de tijd. Het was te koud om te genieten van de tuin, maar het zal heerlijk zijn om in de zomer hier uitgebreid van te genieten. Zeker een aanrader voor iemand die in de omgeving een verblijf zoekt of op zoek is naar een bijzondere overnachting!
Ik heb een paar mooie dagen gehad in een prachtig monumentaal pand. Wandelen door en zitten in de tuin waren voor mij echt heerlijke rustmomenten. Ook het grote en het kleine binnenhof zijn zeer de moeite waard. Het personeel is erg attent en geeft bovendien een prachtige rondleiding door het pand. Een aanrader voor iedereen.
Voor de 4e maal hier overnacht voor zaken in evenveel jaren en toch weer een andere kamer. Steeds weer een verrassing hoe deze zal ingedeeld zijn. Strak modern met toch die toets van hoe het vroeger was. Restaurant was weer eens top voor een zeer schappelijke prijs. Is steeds weer een verademing in de rust van de kloostertuin of de ouderwets krakende gangpaden en kamervloer. Tot weerziens! Steven.
Getipt door een vriend en zeker een aanrader. Alle ingrediënten voor een geweldig verblijf. Bijzondere locatie klooster met een prachtige binnentuin. Vriendelijke gastheer die zeer enthousiast de mooie verhalen over het klooster verteld. Comfortabele kamer en een uitstekend restaurant.
De sfeer van het oude klooster is nog aanwezig. Veel is nog bewaard gebleven. Om deze reden zijn de kamers en de badkamer niet al te groot. Het ontbijt was prima.
Echt geweldig. Zijn nu twee keer geweest. Eerste keer alleen met mijn vrouw een de tweede keer met een vrienden groep. Klantvriendelijk, kamers netjes en genoeg te doen in de omgeving..
Geweldig leuk hotel, bar en restaurant. Vriendelijk personeel. Lekker gegeten 2x ontbijt en 1x diner. Alles top. Warm water in de douche mag wel wat meer zijn, maar verder geen probleem.
Prachtige locatie. Ook geschikt voor vergaderingen en scholingen. De kloostertuin is goed onderhouden en plezierig om in te verblijven. Het personeel is ontspannen en vriendelijk.
Goede hotelkamers in een kloosterijke sfeer. Prima keuken en een gezellig cafe. Een aanrader om te vergaderen met groepen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hotel Klooster Elsendael met het openbaar vervoer


Boxmeer, Bilderbeekstraat 130 meter
238
255
292
684
84
85
Boxmeer, Bilderbeekstraat 130 meter
238
255
684
84
85
Boxmeer, Station 330 meter
238
255
292
692
82
Boxmeer, Station 330 meter
238
255
292
684
692
84
85
Boxmeer, Station 340 meter
123
23

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid