facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Jakarta Amsterdam

Hotel Jakarta Amsterdam

Info

Klimaatneutraal gebouwd hotel op de Kop van Java-eiland. Opening begin 2018.

Geschiedenis

Op dit moment is WestCord Hotels bezig met de ontwikkeling en bouw van Hotel Jakarta Amsterdam op het Java-eiland Amsterdam, het ‘groenste’ hotel van Nederland. In het atrium wordt in samenwerking met de Hortus Botanicus een tropische tuin aangelegd en de exploitatie van het hotel zal energieneutraal zijn. Daarnaast wordt er ook samengewerkt met het Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT). Hotel Jakarta is een architectonisch hoogtepunt in de geschiedenis van WestCord Hotels en onze hotelcarrière. Ooit in 1968 begonnen op Waddeneiland Vlieland met Hotel De Wadden heeft ons familiebedrijf nu hotels op Terschelling en Ameland en in Amsterdam, Rotterdam, Delft, Leeuwarden, Garderen en Raalte.

Adres: Javakade 766, 1019 SH Amsterdam
Telefoonnummer: 0202360000
Stad: Amsterdam
Route: Javakade 766
Postcode: 1019 SH



op zoek naar gerelateerd: hotel jakarta amsterdam restaurant, hotel jakarta amsterdam zwembad, hotel jakarta amsterdam opening, hotel jakarta parkeren, hotel jakarta amsterdam parkeren, hotel jakarta restaurant, hotel jakarta amsterdam tripadvisor, aanbieding hotel jakarta amsterdam
Recensies
Ik was er voor mn verjaardag en vond het allemaal super geregeld. Mooie kamer, heel schoon, prachtige hotel met ‘binnentuin’ waar je leuke foto’s kan maken. Bed lag lekker en het bad was ook groot. Ontbijt was ook heerlijk. Ik kom er zeker nog een keer na de lockdown!
Heerlijk verblijf gehad. Vriendelijk personeel, mooie kamer, heerlijk gegeten en gedronken. Jammer dat het uitzicht iets minder was als verwacht. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid