facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Herberg Joure

Hotel Herberg Joure

Info

Sfeervol hotel direct aan net water in het hart van de Friese Meren.
Last minutes, weekendje weg, vriendenweekend, reünie. Geniet!!!

Adres: Zijl 1, 8501AZ Joure
Telefoonnummer: +31 (0)513410030
Stad: Joure
Route: Zijl 1
Postcode: 8501AZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Safier Safier 921 meter Mooie kamer met badkamer. Alles keurig schoon. Je kunt zien dat het met liefde is ve...
Bed and breakfast Joure Bed and breakfast Joure 1 km Bed and breakfast Joure
Recensies
Samen met onze dochter van 2 in HOTEL Anne Klare geslapen. Met z’n drie overnacht in kamer Swel en ‘s ochtends ontbijt op de kamer. Heerlijk bed in de knusse zolderkamer. Wij gaan weer met veel interieur inspiratie naar huis. Wat een gastvrije en ondernemende eigenaren! Daar worden wij blij van.
Erg leuk zitje aan het water met een heerlijke bakje koffie en overheerlijk huisgemaakte appeltaart die ook op is voor je er erg in hebt.
Wat een leuke warme gezellige plek. De eigenaren zijn vol passie en doen alles voor je om er een goed verblijf van te maken. De locatie is erg leuk aan t water.
Leuk ingericht klein familiehotel in een oud pand met karakter. Persoonlijke ontvangst met een welkomst drankje. Leuke kamer waar je indien gewenst ook zelf zou kunnen koken. In het dorp is er qua eten en drinken veel keuze.
Leuk, klein hotel/B&B, gemoedelijk en vriendelijke ontvangst. Absoluut de moeite waard, ook het diner van de overkant en de Herman den Blijker tosti.
Een top hotel! Erg gezellige kamer, super lekker diner en ontbijt en onwijs lieve mensen. We komen graag nog eens terug.
Je kunt er lekker lunchen En is erg gezellig. En fijn personeel.
Schone kamer met een heerlijk bed. Goede douche en gezellig en fris ingericht. Andere gasten niet gehoord. Lieve eigenaresse die de tijd voor je neemt en goede tips geeft. Joure is een erg gezellig dorp met leuke boetiekjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid