facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Haverkist

Info

Hotel Haverkist ligt in hartje centrum, op de plek waar Bosschenaren graag de Bourgondiër uithangen. Je slaapt in een van de vele historische parels van de stad, omringd door leuke cafeetjes, lekkere restaurants en hippe wijnbarretjes.

Adres: Kruisstraat 28, 5211 DV Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Den Bosch
Route: Kruisstraat 28
Postcode: 5211 DV



op zoek naar gerelateerd: De Haverkist Den Bosch, Hotel Haverkist review, Hotel haverkist adres, Café De Haverkist Den Bosch, Hotel Den Bosch, Hotel centrum Den Bosch, Kruisstraat 28 Den Bosch, B&B Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
de KASerne de KASerne 1 km Prijskwaliteit valt tegen. Eten was prima maar aan de zoute kant is natuurlijk persoo...
Recensies
TOP! Wát een gastvrijheid! Het was allemaal heel goed verzorgd. Lekkere thee en koffie van de gratis koffie/thee faciliteiten!! Roy, Giel en de dames sorry, daar weet ik de namen niet van, ik wens jullie héel veel succes met het hotel. Echt een aanrader als je een paar daagjes Den Bosch wil doen!!!
Top personeel, persoonlijke service en zeer attent. Schattig klein boutique hotel in het centrum van een Bourgondische stad. Ook in Corona tijd, bijzondere maatregelen zodat het verblijf erg aangenaam was. Kamer was erg netjes en er ontbreekt je niks. Hartelijk dank en hopelijk tot een volgende!
Sfeervol, stylish, smaakvol en zeer gastvrij. Kleinschalig met de allure van een designhotel. Alles klopt bij Hotel Haverkist. Iedereen die een super locatie zoekt in Den Bosch en die er echt even uit wil zijn voor totale ontspanning kan ik dit hotel aanraden!
Heel gezellig, knus hotel. Goede bedden en fijne ruime moderne douche. Het wordt gerund door een familie, 't ontvangst is super warm.
Prachtig hotel in het centrum van Den Bosch. Perfecte ligging om het gezellige Den Bosch te ontdekken. Zeer enthousiaste medewerkers. Parkeren was ook ideaal in de garage van het hotel die zeer nabij het hotel is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid