facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Epping IJsselstein Utrecht

Hotel Epping IJsselstein Utrecht

Info

Hotel Epping

Geschiedenis

SMALL TOWN HOSPITALITY
Hotel Epping is quietly situated in the centre of a mediaeval town called IJsselstein, approximately 10 km from Utrecht. The small, but very professional 3-star hotel is run by young and enthusiastic entrepreneurs. All rooms are equipped with air conditioning, shower, toilet, telephone and the latest technologie...s such as digital TV and wifi.

A PERSONAL WELCOME
A relaxed visit to the heart of the Netherlands and a good place to stay during your business trip. Hotel Epping offers you the right accommodation.
The owner (4th generation) welcomes you and brings you to your room personally.


In the evening you will enjoy the famous cuisine of Restaurant de Vierde Generatie. The excellent kitchen staff only use the finest fresh products to make superb national, international and seasonal dishes. Our breakfast buffet in the morning will prepare you for a brand-new day.

HOTEL EPPING***
Kapellestraat 4
3401 CP IJsselstein
Telefoon: 0031 30 6883114
Fax: 0031 30 6870104
Email: [email protected]
Website : http://www.hotelepping.com



"Dé rijschool in IJsselstein en omgeving voor een individueel en persoonlijk begeleidingstraject. Met veel plezier en aandacht voor de persoonlijke behoeften van leerlingen geef ik autorijlessen in IJsselstein en omgeving. Elke leerling is anders met zijn of haar individuele eigenschappen. Dit vereist een op maat gesneden aanpak met oog voor de persoonlijke behoeften. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er op een ontspannen en prettige, maar vooral doeltreffende manier, rijlessen worden gegeven. Ik heb een duidelijke focus om van de leerling een bewuste, verantwoordelijke en veilige verkeersdeelnemer te maken met het uiteindelijke doel om in 1x te slagen voor het praktijkexamen!"
Adres: Utrechtsestraat 44, 3401 CW IJsselstein
Telefoonnummer: +31 30 6883114
Stad: IJsselstein
Route: Utrechtsestraat 44
Postcode: 3401 CW


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 23:00
Dinsdag: 06:00 - 23:00
Woensdag: 06:00 - 23:00
Donderdag: 06:00 - 23:00
Vrijdag: 06:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Hotel Epping gesloten, Hotel Epping verkocht, Hotel Epping te koop, Hotel IJsselstein, Hotel Epping vacatures, Utrechtsestraat 44 IJsselstein, Restaurant Epping IJsselstein, Bites and Nights IJsselstein menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bites & Nights Bites & Nights 9 meter Bites & Nights @hotelepping
Recensies
Maikel is een goede en duidelijke rij instructeur. De lessen waren leerzaam en leuk! De 1,5 uur durende lessen zijn erg fijn. Bij de lessen krijg je genoeg ruimte om aan te geven wat jij lastig vindt, zodat je daar extra begeleiding en oefeningen voor krijgt. Kortom erg leuke en leerzame lessen gehad en in 1x geslaagd!
Echt een top ervaring gehad bij Maikel! Van een lekke band bij mijn 2e rijles tot in 1x slagen. Maikel geeft je veel vertrouwen als je achter het stuur zit en de rijlessen waren altijd leuk!
Maikel is een hele fijne instructeur. Hij heeft duidelijk aan wat je fout of goed doet en geeft er een duidelijke uitleg bij. Mikael blijft ook altijd positief!
Ik heb fijne lessen gehad met Maikel. Hij is erg geduldig en legt alles goed uit. Ik voelde mij tijdens de lessen op mijn gemak en hij gaf mij vertrouwen dat ik het kon. Hierdoor ging ik ook met de volste vertrouwen het examen in en ik ben in 1x geslaagd. Bedankt Maikel!
Maikel is een hele fijne rij instructeur! Hij is altijd rustig en legt alles goed uit. De lessen zijn altijd 1,5 uur lang waardoor je genoeg tijd hebt om alles te behandelen! Toen ik richting mijn praktijk ging, hebben we nog alles goed doorgenomen waardoor ik verzekerd het examen in ging.
Beste rijschool in IJsselstein, erg fijne manier van les geven en altijd oog voor wat de leerling nodig heeft. In hele korte tijd veel geleerd en altijd met plezier naar mijn lessen gegaan. Bedankt Maikel!
Ik heb echt een super leuke en leerzame tijd bij Maikel gehad, echt een top instructeur! De lessen zijn serieus en Mailel legt alles uit tot dat je het snapt, maar er is altijd ruimte voor humor tussendoor. Dit maakt het rijden leuk en gezellig en ik keek er elke keer weer naar uit wanneer mijn volgende rijles was! Heel erg bedankt Maikel!
Ik ben super blij dat ik bij Maikel heb mogen lessen! Hij legt goed uit en is geduldig waardoor ik me zelfverzekerd voelde achter het stuur. Hij heeft me ook uitstekend voorbereid op het examen, waardoor ik in de meest ingewikkelde situaties wist wat ik moest doen. Verder was het altijd heel gezellig tijdens de lessen. Ontzettend bedankt Maikel!
Maikel is echt een fijne rij instructeur. Paar weken voor mijn examen hadden we het erover dat ik soms rustiger aan kan doen tijdens het rijden. Dankzij allemaal tips en veel lessen heb ik mijn examen in 1x gehaald! Dank je wel Maikel!
Door Maikel heb ik mijn examen in 1x gehaald. Hij is een fijne rij instructeur. Hij legt alles zo vaak mogelijk uit als dat nodig is, als je iets verkeerd doet dan zegt hij dat rustig en legt hij het uit hoe je het beter kan doen. Heel erg bedankt voor alles!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid