facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Eetcafé de Stee

Hotel Eetcafé de Stee

Info

Het hotel, vroeger één van de boerderijen aan de brink tegenover de kerk, is in de loop der jaren omgebouwd tot een knus en kleinschalig hotel.

Adres: Hoofdstraat 24, 7873BC Odoorn
Telefoonnummer: 0591 512 263
Stad: Odoorn
Route: Hoofdstraat 24
Postcode: 7873BC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 01:00
Zaterdag: 10:00 - 01:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: hotel de stee verkocht, restaurant odoorn kaatje, hotel de stee odoorn te koop, hotels in odoorn, hotel cafe de stee, hoofdstraat 24, 7873 bc odoorn, zoover hotel de stee odoorn, de stee odoorn menukaart, eetcafe de stee
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Restaurant De Oringer Marke Hotel Restaurant De Oringer Marke 84 meter Wij zijn hier een paar keer gaan bowlen. Wat leuk en knus voelt. Nog een ouderwetse b...
Hotel Odoorn, Bistro La Finca Hotel Odoorn, Bistro La Finca 315 meter Met ons gezin van 5 vorige week het weekend in hotel Odoorn verbleven. Een vriendelij...
Poolshoogte Poolshoogte 3 km Tijdens ons verblijf in Drenthe hebben wij mijn moeder en ik heerlijk gegeten bij res...
Recensies
Onlangs is de bibliotheek ingetrokken in het pand. De café faciliteiten zijn daardoor ingekrompen maar het terras is onveranderd groot en goed gelegen. Goed voor een bezoek bij mooi weer. Bij mij bezoek regende het en ik ben naar binnen gegaan en vervolgens heb ik prima geluncht tussen de boekenService: 5/5
Even een kort stukje over dit Hotel. We zijn net terug van een uitstapje naar Odoorn . En hebben dus in dit hotel geslapen heerlijk geslapen lekker rustig en goede bedden . schone ruime kamers en nette douche . In de avond hebben we ook gedineerd in het hotel en kan niet anders zeggen dat het eten heerlijk was en zeker niet duur . het ontbijt is zeer uitgebreid en goed verzorgd snelle aanlevering van producten die op zijn vers gemalen koffie staat tot je beschikking. ik wil dus maar zeggen dat het zeker een aan te raden hotel is en waar we zeker nog eens terug gaan. Het personeel behandel je hier dus echt als gast. En zijn zeer vriendelijk en de bediening is erg vlot. Bedankt voor de goede zorg tijdens ons verblijf.
letterlijk en figuurlijk een slechte zaak, dat je zelf een recensie plaatst als reactie op mijn recensie, meneer van De Stee! Als de shabby kok daarmee bedoelen we viezig, onder de vlekken, dikke wallen, ongeschoren en onbeleefd slim was geweest, had hij zijn excuses aangeboden: ten slotte heeft iedereen wel eens 'niet zijn dag'. Maar we kregen geen excuses en werden stuurs aangekeken en de deur uitgekeken, als reactie op jullie dubbele fout: 1e x zwart verbrande- en 2e x letterlijk rauwe kip serveren, verstopt onder de pindasaus. En we hebben ons als gast niet raar gedragen maar zijn door jullie raar behandeld, dat maakt het extra zuur. en dat je nu ook nog zelf een leugenachtige reactie plaatst is ongehoord laag. Google is voor eerlijke recensies en niet voor valse berichten van beledigde eigenaren. en overigens, de recensie van Jessica Kloen update nu revenue van ‘ J.L.’ hieronder kan je beter schrappen, want zij werkt namelijk bij De Stee: op haar Facebook vertelt ze in mei of men 'weet dat we bij De Stee ook snacks verkopen' : : :
Wij herkennen ons totaal niet in de kritiek van de familie Lokken speelt hier een valse rancune wellicht. De afgelopen jaren zorgen mijn vrouw en ik er steeds voor om op de heen of terugweg van onze fietstocht een bezoek te brengen aan De Stee in Odoorn. Elk bezoek voelt als een warm bad. De uitbater en zijn vrouw runnen het bedrijf zoals in onze optiek horeca gerund moet worden; gastvrij, vriendelijke, professioneel, behulpzaam en kwalitatief top! De eigenaar heeft ondanks de drukte altijd tijd voor een praatje maar verliest daarbij niet zijn professionaliteit uit het oog. De drankjes en de hapjes zijn van een hoog niveau en dat, te samen met de vriendelijke en professionele wijze van bediening heeft er toe geleid dat wij heel erg graag een bezoek brengen aan de Stee in Odoorn!
Eten: eerste poging gecremeerde kip, terug naar de keuken, 2e poging echt rauw, beide keren bedekt onder de satesaus. De shabby kok erbij geroepen, die was verongelijkt, net als het personeel. Geen excuses, alleen geërgerde gezichten! Wij willen graag gezond blijven dus we eten hier nooit weer. Laat hier de keuringsdienst maar eens een bezoekje brengen, misschien kan dan een nieuwe uitbater er nog wat leuks van maken.
Jammer de recentie van Jan Jan. Wij hebben deze avond voortreffelijk gegeten bij Hotel Eetcafé de Stee! Meneer kwam al zeer pedant binnen lopen. Dus veel goeds konden ze ook niet doen. Alleen al de verwoording ‘shabby kok’ zegt al voldoende over de houding van deze persoon. Tevens niet te vergeten dat ze zich te goed voelden om van dat prachtige burger plankje te eten echte sfeer maker in het eetCAFE Kok is een pragmatische man, echter dit kon niet meer baten. Aan al de recensies te zien, niks beters te doen. Helaas.
2e keer dat we hier komen. Even tevreden, er komt zeker een 3e keer. ^^ Kamers: 84 euro voor 2 personen inclusief ontbijt. = Leuke foto-print, tv, ruime inloopdouche, grote opbergkast voor kleren, logisch ingedeeld, schoon proper, bedjes zeer netjes opgemaakt, 2 handdoeken voor 1 nachtje en een snoepje erbij. Leuk aankomen! Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. Activiteiten in de buurt: Bowlen en dineren kan in het hoofdgebouw er tegenover; de Oringer Marke. Vroeger waren het 2 aparte hotels nu 1. De Stee is nu omgedoopt tot de Oringer Stee en is nu het bijgebouw. Ontbijt wordt ook geserveerd in het hoofdgebouw de Oringer Marke. Eten en drinken: Eten en drinken is in het hoofdgebouw de Oringer Marke. De Oringer Stee heeft tegenwoordig een bibliotheek op de begane grond.
Even een nachtje overnachten tussen bezoeken door . Heel relax en goed hotel. Goede kamers heerlijk slapende bedden en daar zijn we heel kritisch in top. Heel vriendelijke bediening! Doen alles voor je! Lopen werkelijk vuur uit te sloffen. Ontbijt super heerlijk brood we zeiden dat. En kregen een heel brood mee naar huis. Fantastisch . Zeer aan te raden.
Hotel Cafe de Stee is een kleinschalig hotel. De 2 eigenaren doen er alles aan het de gasten zo gerieflijk mogelijk te maken. Er xijn mooie kamers en ontbijt en diner zijn uitstekend verzorgd. De omgeving van O'doorn is een geschikt voor wandel- en fietstochten. Een aanrader !
Motortocht. 's Middags op terras uitsmijter 'de Stee' genuttigd. Mét de bediening door een jonge knul met één spastische hand: ronduit GEWELDIG. 100% aanbevolen, verukkelijke uitsmijter, betrokken bediening met een lach. Wat wil je nog meer...Service: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid