facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Edenpark

Hotel Edenpark

Info

Charmant gelegen hotel aan het stadspark in het gezellige centrum van Brunssum en vlakbij de markante natuur van Zuid-Limburg.

Geschiedenis

Hotel Edenpark heeft kamers met een balkon naast het Vijverpark in het centrum van Brunssum. Op slechts 240 meter is de bushalte Lindeplein, met een busverbindig richting het stedelijke Heerlen en het mooie dorp, met prachtige wandelroutes, Schinveld. Dit hotel, beheerd door een familie, biedt gratis Wi-Fi en fietsverhuur.

De kamers in Hotel Edenpark beschikken over onder andere een tv, een koelkast, een magnetron en elke kamer is voorzien van een eigen, moderne badkamer.

Hotel Edenpark ligt op 30 minuten rijafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Maastricht, zoals het Bonnefantenmuseum. Bij het hotel kunt u gratis parkeren.

Adres: Vijverlaan 10, 6443BB Brunssum
Telefoonnummer: 045-5258885
Stad: Brunssum
Route: Vijverlaan 10
Postcode: 6443BB



op zoek naar gerelateerd: Kerkeveldstraat Brunssum, Nieuw restaurant Brunssum, Restaurant Bronsheim Brunssum, Brasserie Mangi brunssum, Preuf en Proost
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golf-Residentie Brunssummerheide Golf-Residentie Brunssummerheide 3 km De kamer is netjes en schoon en ruim, Het ontbijt is er goed. Het personeel is heel v...
Recensies
Vanwege prive omstandigheden moesten wij plots gebruik maken van een hotel. We werden zeer persoonlijk ontvangen, wat ons hele verblijf zo bleef. Bedankt voor jullie gastvrijheid en warmte. De kamer was comfortabel en heel fijn.
Een goed en vriendelijk hotel. Uitstekend ontbijt buffet. Wij komen zeker terug.
Super locatie in het centrum van Brunssum. Vriendelijke en behulpzaam ontvangst. Super ontbijt, goede bedden.
Heel mooi en goede sevice! Prima hotel
Vriendelijke en gastvrije service. De kamer had enn magnetron en een koelkast. Wat ik zelf wel miste is de mogelijkheid voor koffie/thee op de kamer. Maarverder had ik een prettig verblijf.
Keurig netjes . Ontbijt was erg goed. Vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid