facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel De Valkenberg

Hotel De Valkenberg

Info

Een week onbezorgd genieten in Hotel Valkenberg? Hotel De Valkenberg heeft volledig verzorgde vakanties voor mensen met lichamelijke of sociale beperkingen. Alleen met hulp van onze vrijwilligers kunnen we dit mogelijk maken.

Geschiedenis

Vakantiehotel De Valkenberg ligt op een uitgestrekt landgoed en biedt u volop mogelijkheden tot ontspanning.Gedurende uw vakantie organiseren we tal van activiteiten voor onze gasten.

Alleen met de inzet van vrijwilligers kunnen wij deze fantastische vakanties mogelijk maken voor onze gasten! Een onbezorgde vakantie vereist namelijk een uitstekende, passende verzorging en daar hebben we de inzet van onze vrijwilligers hard bij nodig.



"Midden op de Posbank in het kleine dorpje Rheden nabij Arnhem schittert Landgoed De Valkenberg. Het landgoed wordt omgetoverd tot exclusief wellnesslandgoed. Het pand is omringd door bos, een glooiende weide en een prachtig aangelegde tuin. De karakteristieke plaatsing van het huis aan de bovenrand van de voorweide is uitzonderlijk in Nederland. De Engelse landschapskunst, met kronkelende paden en open terreinen, is hier gedeeltelijk bewaard gebleven."
Adres: Arnhemsestraatweg 12, 6991 AM Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 026-4950336
Stad: Rheden
Route: Arnhemsestraatweg 12
Postcode: 6991 AM


Recensies
Prachtige omgeving in een prachtig natuurgebied met veel groen en rust.
Het is hier fantastisch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid