facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel de Achterhoek

Hotel de Achterhoek

Info

Hotel de Achterhoek; een uniek hotel in een uniek pand middenin het bruisende dorpje Laren Gelderland.

Geschiedenis

Hotel de Achterhoek is een met niets te vergelijken hotel in het bruisende dorpje Laren Gelderland. Uniek is ons boekingsconcept. U boekt uw kamer online waarna u per sms en e-mail een toegangscode ontvangt. Deze code verschaft u toegang tot het hotel, kamer en dient tegelijkertijd als WIFI-code in het hotel. Inchecken kan bij ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

De centrale ligging van het hotel zorgt ervoor dat u alles bij de hand heeft. U kunt heerlijk ontbijten, lunchen, dineren of borrelen bij één van de drie horecazaken die Laren rijk is. Of steek simpelweg de straat over voor een broodje van de lokale wereldbakker. Laren is omgeven door prachtige natuur! Er zijn volop mogelijkheden tot wandelen of fietsen langs de landgoederen en kastelen zoals Oolde en Verwolde. Komt u met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij ons hotel en wanneer u met het openbaar vervoer komt, stapt u bij ons voor de deur uit de bus!

Adres: Huenderstraat 1, 7245 BJ Laren
Telefoonnummer: 06-30861431
Stad: Laren
Route: Huenderstraat 1
Postcode: 7245 BJ



op zoek naar gerelateerd: Hotel Achterhoek arrangement, Luxe hotel Achterhoek, Fletcher Hotel Laren (Gelderland), Hotel Laren Gooi, B&B Laren Gelderland, Goedkoop hotel Achterhoek, Overnachten Laren Gelderland, Overnachten Laren Pieterpad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel de Achterhoek Hotel de Achterhoek 9 meter Op mijn Pieterpad-reis aangekomen op maandag in Laren Gelderland. Mijn slaapplek niet...
Hotel Cafe Restaurant 't Langenbaergh Hotel Cafe Restaurant 't Langenbaergh 85 meter Latte macchiato was lekker, alleen de koffie naar smaak een beetje sterk.aangegeven g...
Stegeman Stegeman 85 meter Restaurant, café, catering, partyverhuur, tentenverhuur
B&B De Voshaar Laren (Achterhoek, Gelderland) B&B De Voshaar Laren (Achterhoek, Gelderland... 1 km B&B De Voshaar Laren (Achterhoek, Gelderland)
Recensies
Wat een mooi hotel. En erg schoon allemaal. Dikke pluim. Gezellige gemeenschapsruimte. We sliepen in de bedstee. Er konden helaas geen ramen open en de badkamer was erg klein. Toch erg tevreden over dit hotel. Naast een goede bakker en 2 restaurants.Kamers: 3/5
Fout hotel! Inderdaad een onbemand hotel, en dat hebben we geweten. Cokesnuivende gasten in een andere kamer gingen als wilden tekeer met keiharde muziek tot half vijf in de ochtend. De hoteldirectie was niet te bereiken. Dus geen oog dicht gedaan. Wij haden 6 kamers maar bij onze klacht de volgende dag was men slechts bereid om als tegemoetkoming ergens in de toekomst 1 kamer gratis te geven. Een goedkope directie dus. Die kamer mogen ze aan andere cokesnuivers geven. Wij komen er nóoit meer!
Prima kamer en bed. En wel makkelijk met zo'n incheckcode. En locatie is top. Maar kon niet wennen aan een kamer zonder raam oplossing was wel slim en koffie alleen tegen betaling in de centrale hal automaat. Dat hoort bij de Kamer in mijn ogen.Kamers: 3/5
Onbemand hotel. Dat hebben we gemerkt. Er is geen controle wie er binnenkomt. Iedereen kan dan meerdere personen uitnodigen op de geboekte kamer en een feestje bouwen. Dat hebben we gemerkt, want er werd dus echt een feestje gebouwd in een van de kamers van het hotel . Geen oog dicht gedaan tot half 5 s'morgens. Geen aanrader!
Prima hotel voor een nachtje. Voor ons de eerste keer in een onbemand hotel en toch voelde wij ons direct welkom. De Bedstee kamer is compact, schoon en heerlijke bedden. ‘s avonds heerlijk gegeten in Aris Frieterie, prima menu. ‘S ochtend ontbijt van de Wereldbakker Wijnand/Plus genuttigd in de prachtige lounge. Jammer dat het koffie apparaat soms dienst weigerde, das een pijnlijk puntje als je van koffie houdt. Prima centraal gelegen en voldoende parkeergelegenheid.
De toegangsprocedure werkte prima. Rond 11 uur ontvingen we de code per sms en aan het eind van de middag verliep de toegang tot het hotel en de kamer probleemloos. De suite was ruim, netjes en schoon. Ook was de kamer op deze hete dag aangenaam koel met 22 graden. De badkamer is klein, maar functioneel. De naastgelegen bakker Wijnand heeft heerlijke broodjes en koffie. Ook waren ze zeer hulpvaardig met tips voor het avondeten omdat op maandag de restaurants in Laren gesloten zijn.
Prima hotel zonder personeel.. even wennen. Goed bed en ruime kamer.Kamers: 5/5
Voor een goedkope prijs hier kunnen overnachten in een bedstee-kamer. Allemaal netjes in orde. Je hebt alles wat je nodig bent! Enige minpuntje is dat onze thermostaat niet te bedienen was. Hij stond op 17 graden en dat was niet aan te passen. Na een dag wandelen was ik koud en had ik hem graag wat hoger gezet. Tip: slaap je hier van za op zo zorg dan dat je voor zaterdag 18 uur bij de winkel bent geweest voor je ontbijtje. De supermarkt sluit om 18 uur en gaat op zondag pas om 10 uur open.
Keurig, netjes, schoon hotel Betaalbaar. Kamers heel erg schoon, badkamer ook. Niks mis mee!! Enige minpuntje is dat ik het ik het jammer vond dat ik de temperatuur van de airco ‘s nachts niet lager kon zetten, want het was 22,2 graden en dat is veel te warm om te slapen.
E-hotel. Hotelkamer type Bedstee was bloedheet. Thermometer van een thermostaat die niet werkte ,gaf 22,7°C aan op 25 september; hoe heet is het daar dan in de zomer niet? Deze kamer heeft geen ramen die je kunt openen en daglicht komt indirect binnen via dakvensters 2 verdiepingen hoger door soort van smalle tussenruimte, raam is beplakt met een afbeelding dus nog minder licht. Kamerdeur wordt geopend met een elektronisch codeslot. Dat slot heeft een klok zodat je er niet meer in kunt na check-out tijd. Nu liep die klok 30 minuten vóór. Konden wij na nuttigen zelfmeegebracht ontbijt dat kun je op Zondag in Laren nergens kopen onze kamer niet meer in. Gelukkig was er toen iemand van hotel de de kamerdeur kom losmaken. Maar geen excuus. Verder is het ook nog zeer gehorig. Vermijd dit hotel. Niet boeken. Blijf daar weg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid