facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Breukelen

Adres: Stationsweg 91, 3621 LK Breukelen
Telefoonnummer: +31346265888
Stad: Breukelen
Route: Stationsweg 91
Postcode: 3621 LK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Valk Hotel Breukelen Van der Valk Hotel Breukelen 26 meter Hier verbleven voor onze bruiloft, Miami suite geboekt voor twee nachten en veel extr...
Zwembad 't Kikkerfort Zwembad 't Kikkerfort 1 km Een heerlijke ontspannende dag met de kleinkids in een prachtig zwembad. Water op een...
Logement aan de Vecht Logement aan de Vecht 2 km Leuk, gezellig, warm en romantische. Uitstekend voor een bezoek aan Amsterdam met een...
Restaurant de Olifant Restaurant de Olifant 3 km Afgelopen dinsdag hebben wij onze bruiloft gevierd bij De Olifant. Omdat het een offi...
Het Huisje Het Huisje 7 km
Recensies
Hier verbleven voor onze bruiloft, Miami suite geboekt voor twee nachten en veel extra kamers voor familie en vrienden. De suite was prachtig en het geld meer dan waard! Was perfect om ook op de ochtend zelf meerdere mensen over te hebben om te helpen bij het klaarmaken voor de grote dag. Partner verbleef in een familiekamer, ook zij had genoeg ruimte voor de extra 'crew' binnen. Contact met Stefan vooraf was verder helemaal in orde en ook met de last-minute verzoeken van ons bij aankomst werden we goed geholpen en geadviseerd. Het enige wat wel een aanrader is; boek wel de grote tafel voor het gezamelijke ontbijt de volgende ochtend, want het restaurant is veelste druk, ookal zegt het personeel bij de receptie dat dit niet nodig is! Locatie was perfect voor de familie en de gasten met volop parkeergelegenheid en het treinstation op steenworp afstand. Ook het traditionele 'Van der Valk kersje' werd nog steeds geserveerd op de appelmoes tijdens het avondeten :
2e overnachting bij dit hotel alleen viel de laatste keer toch tegen. Nadat ik een late check out bij had geboekt. Kwam toch de volgende ochtend om 11 uur de schoonmaker onze kamer binnen zonder te kloppen om ons vertellen dat we vóór 11 uur uitgecheckt moesten zijn. Nadat ik aangegeven had dat we een late checkout bij geboekt hadden kwam toch om 12 uur nog iemand dat even navragen. Ook deze keer kwam het personeel gwn de kamer binnen lopen… heel slecht geregeld vanuit de receptie. Maar je kon wel zien aan de receptioniste dat ze er niet zoveel zin in had die avond 7 november om 10 uur. De volgende ochtend toch maar even aan gegeven dat dat heel vervelend was en onze slaap verstoorde. Waarop bij te horen kregen “ja dat gebeurd soms, ik zal het doorgeven…” helaas konden wij daar niets meer mee.
Het eten opzich was prima. Bediening ook. Echter toen ik vroeg of er eventueel een rustig plekje was om mijn dochter voedingbvoeding te geven of dat ik dat gewoon aan tafel zou doen kreeg ik een gekke reactie. Ze vertelde me dat ik maar op het toilet moest gaan zitten. Geen frisse hygiënische plek voor een voeding van een baby, ik ga toch zelf ook niet op het toilet eten! Uiteraard geweigerd en gezegd dat ik zelf wel in de lobby ging zitten in een rustig hoekje. Als reactie daarop kreeg ik te horen dat ik toch echt beter op het toilet kon gaan zitten want dat in de lobby niet mocht. Na nogmaals aangegeven te hebben dat ik dat dus niet ging doen mocht ik uiteindelijk in een vrije eetzaal gaan zitten. Best prima opgelost dus maar ik moest er echt zelf op aandringen. Openbaar voeden was echt niet de bedoeling. Wat uiteraard raar is, ik mag er wel eten maar mijn kind niet…. Jammer…
Tweede kerstdag. Eerst maar compliment. Top personeel. Fantastisch ontbijt. Kamer basic maar alles aanwezig. Maar dat 4 gangen keuzediner. Wat een sof. Karig of er niets meer over was na de eerste kerstdag. Wild zwijn coppa was totaal uitgedroogd. Zalmtartaar superkoud en smakeloos. Gelukkig stond er peper op tafel. Pastinaaksoep, sorry kan niet anders zeggen dan niet te eten. Net stijfsel. Ossenhaas en kabeljauw goed maar lagen op friemeltjes van wat ooit groente was. Zeer onsmakelijk. En dat was dan ook meteen alle groente die wij kregen. Garnituur was verder mandje friet per persoon en een ieniemienie bakje appelmoes per 2 personen. Nagerecht de kerstBOMBE. Doorsnede 4 cm een petitfourtje eigenlijk op een groot leeg bord. Niet voor herhaling vatbaar.
Mooi hotel op strategische locatie met ruime kamers. Tijdens de eerste nacht zagen wij dat er een grote rode/bruine vlek in het dekbed zat. Dit hebben wij vervolgens in de middag bij de receptie gemeld, zodat de schoonmaak de hele dag de tijd had om het te verschonen. Wanneer wij in de avond op de kamer terug kwamen zagen wij dat ons dekbed niet verschoond was. Vervolgens zijn wij naar de receptie gegaan die onprofessioneel regeerde en zou gaan kijken of het nog verschoond kon worden. Na een uur was er nog steeds niemand van de housekeeping geweest. Vervolgens hebben wij de receptie gebeld of er nog iemand aankwam. Na 10 minuten kwam er iemand van de housekeeping die het dekbed met een onvriendelijke toon op het bed legde en meteen weer weg liep. Er kon geen excuus vanaf. Dit vonden wij erg jammer en zijn we zeker niet gewend van Van der Valk. Tijdens de check-out hebben wij dit nogmaals gemeld, er werd toen wel excuus gemaakt. Helaas had dit geen invloed meer op ons verblijf.
We hadden een deluxe kamer, op zich een erg mooie en vooral ruime kamer. Helaas hadden we een kamer aan het eind van de gang in het bijgebouw in de buurt van het zwembad. Veel geluidsoverlast vanaf de gang, de kamer leek dan ook niet goed geïsoleerd qua geluid. Daarbij is een stuk gang betegeld, wat veel lawaai maakt als er gasten lopen met koffers op wieltjes. Tevens had de kamer een tussendeur met de kamer ernaast, welke nog slechter geïsoleerd is. Oftewel we konden de tv van de buren erg goed horen, als ook hun toiletgang. Samenvattend: helaas erg slecht geslapen door veel geluidsoverlast. Waarschijnlijk zal het in andere kamers beter zijn, maar voor ons genoeg reden om niet meer naar dit hotel te gaan. Goed kunnen slapen is toch wel het minste wat je van een 4* hotel mag verwachten.
Vanuit een lekker weekendje weg met mijn dochter, hier gestopt om het af te sluiten met een kopje thee en een gebakje. Ontvangst door medewerker was erg vriendelijk! Maar eenmaal aan tafel werd er niet naar ons omgekeken, maar de gasten die na ons binnen kwamen, werden wel geholpen! Na meerdere malen aandacht proberen te krijgen van personeel, zijn we na 15 minuten maar weggegaan. Ook toen niemand die wat tegen ons zei, erg jammer dit!
Prima hotel, heel goede bedden, maar de stoeltjes op de kamer zitten voor geen meter. Je bent echt aangewezen om als je op de kamer wil relaxen om op bed gaan te liggen. Of je moet maar aan de bar gaan zitten, maar dan heb je geen privacy. Daarnaast is het fijn om een fatsoenlijk kopje koffie op je kamer te kunnen zetten, al is het watertankje lastig weg te nemen en terug te plaatsen. Maar dat is muggeziften... Het eten bij zowel het ontbijt, lunch als avondeten is heel goed.
Naast het NS station Breukelen, max 5 min. lopen. Fijne kamer en goed bed. Balcon net naast het spoor, maar merk je in de avond niets van. Waterkoker, koffie en thee. Minibar met 2 flesjes water. TV met de optie om in te loggen bij Netflix of YouTube. Niet vergeten af te melden. Winter arrangement met: 3 gangen diner: Een keuze menu, die je elke avond bestaat uit 3 keuze gerecht van elke gang. Voor wellness, fitness en zwembad dien je van te voren een afspraak voor te maken. Minpuntje: het is een stukje in kou buitenom via de hoofdingang langs het restaurant lopen. Super fijn dat we zondag tot 12:00 konden uitchecken. Ondanks de drukte heerlijk ontbeten en rustig kunnen inpakken. Het ruime ontbijt dat van der Valk, van der Valk maakt.
Slecht eten snitzel eerste keer rauw, wat van gezegd nieuwe snitzel zo taai als een schoenzolen. De derde was eindelijk goed bij mijn tafel genoot was de kipsaté niet mals en had duidelijk te lang onder de warmhoud lamp gestaan, de satésaus zat al een vel overheen. Uiteindelijk gezellig apart gegeten! Absoluut GEEN van der Valk waardig! De oplossing was een menu niet hoeven te betalen, maar daar zijn we nu net niet voor uiteten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid