facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Boschlust Bergen

Hotel Boschlust Bergen

Info

Het drie sterren huiskamerhotel Boschlust in Bergen (Noord-Holland).

Geschiedenis

Gelegen in de bosrijke omgeving van Bergen, vlakbij het centrum ligt Hotel Boschlust. Hotel Boschlust is al meer dan 100 jaar een sfeervol familie hotel.

Het hotel beschikt over 21 kamers verdeeld over 2- en 3 persoons kamers. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, televisie en telefoon.
Vanaf 08:00 uur tot 10:30 uur wordt het royale ontbijt buffet geserveerd waaronder produkten met eko-keurmerk. Bovendien is ook de koffie en thee voorzien van Fair Trade keurmerk.

In onze knusse zithoek kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie en ’s avonds is de bar geopend voor algehele versnaperingen. Uiteraard kunt u ook plaatsnemen in onze royale rustige tuin op het zuiden waar u bijvoorbeeld lekker een boekje kunt lezen.

U kunt gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein of aan de openbare weg.

Bovendien beschikt het gehele hotel over draadloos internet.

Adres: KRUISWEG 60, 1861 LB Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +0031 (0)72-5812060
Stad: Bergen
Route: KRUISWEG 60
Postcode: 1861 LB



op zoek naar gerelateerd: Boschlust Assen, Boschlust 5 Bergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Witte Huis Het Witte Huis 381 meter Kamer was een zolderkamer, geen airco of ventilator aanwezig. Kamer was bloedheet, do...
Hotel 1900 Hotel 1900 722 meter Ik vind het een duur hotel voor wat je krijgt. Wij waren met zijn 3tuinkamer, en mijn...
Recensies
Heel mooi appartement, goede service, fijne locatie in het dorp dichtbij alle voorzieningen.
Heerlijk appartement. Zéér smaakvol ingericht. Appartementen op loopafstand van het dorp en op fietsafstand van bos&strand. Een erg fijne plek zo niet de fijnste plek om een paar dagen in Bergen te boeken!
Een oase van rust in het groen. Zo zijn de sfeervolle, ruime vakantiestudio’s van Boschlust Bergen in het Noord-Hollandse Bergen het beste te omschrijven. Kijk voor meer informatie ook op boschlustbergen.com. #boschlustbergen #boschlust #bergennh #vakantie #vakantiewoning #rust #natuur
Prachtige woningen. Volledig uitgeruste appartementen op een fijne locatie in Bergen, met een fijne gedeelde tuin. Aardige eigenaren is een extra pre.
Hartelijke ontvangst .leuk hotel ontbijt prima verzorgd vriendelijk personeel kortom leuke plek om te verblijven
Boschlust, nu verschillende appartementen! Super mooi, basic, maar luxe verbouwd! Aan alles is gedacht.Kamers: 5/5
Op bezoek geweest bij vrienden in appartement 1. Zag er geweldig uit. Een echte aanrader.
Leuk klein hotel midden in centrum en een goed ontbijt.
Leuk hotel! Mooie kamers ;
Heerlijke omgeving en appartementen, pas gerenoveerd. Erg van genoten. Hele lieve en attente gastvrouw. Bedankt voor alles.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid