facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Bleecker

Hotel Bleecker
Adres: Bloemendaalseweg 88-98 , Bloemendaal 2061, NL
Stad: Bloemendaal
Route: Bloemendaalseweg 88-98
Postcode: 2061



op zoek naar gerelateerd: Hotel Bloemendaal, Bloemendaal Hotel Collection, Hotel Haarlem
Recensies
Wauw, wauw, wauw! Wat een prachtige plek. Super warm ontvangen. Bij inchecken kregen we een upgrade naar een suite in hotel Bleecker. Een echte kers op ons verblijf aangezien we een jubileum vierden samen. De suite van alles voorzien. Mooi en superschoon. Mijn man en ik hadden het borrel en bike arrangement. Dus inclusief fietsen, en een fles wijn met borrelplank. Tips om in de prachtige omgeving te fietsen en waar te eten. Het ontbijt was dik in orde, alles vers. Maar wat echt het verschil maakte was de persoonlijke touch van de 2 gastvrouwen. We voelden ons hierdoor thuis en welkom. We komen zeker nog eens terug. Kamers: Superschoon en van alle gemakken voorzien Activiteiten in de buurt: Fietsen in de Kennemerduinen of lekker naar het strand Beloopbaarheid van de buurt: Lekker in het centrum Eten en drinken: Ontbijt zeer goed verzorgd.
Hotel is prima, en het personeel vriendelijk en attent. Helaas toch maar 3 sterren, omdat we op het bijgeboekte ontbijt de dag erna bijna anderhalf uur hebben moeten wachten.
Wij waren hier met 2 gezinnen. Wat een heerlijke kamers ook. Zeer ruim, schoon, sfeer vol en een heerlijk bed. Allemaal goed geslapen hier. Ontbijt in 1 woord top. Alles is mogelijk. Zeer vriendelijk personeel. Broodjes erg lekker. Als je dagje Amsterdam gaat, is dit een geweldige combinatie. Heerlijk slapen in Bloemdaal en de trein van Haarlem naar Amsterdam Centraal. Zeker aan te raden. Wij komen hier zeker een keertje terug.
3 maanden lang, 2x per week, in hotel Bleecker en hotel Bloemendaal overnacht. In 1 woord : SUPER ! Alle lof hoe men je in de watten legt. Personal touch ! Vaak ‘s avonds laat gearriveerd en het sleutelkastje bij Bleecker werkt perfect. Idem voor de Flexipass app bij Bloemendaal. Kamers modern, sanitair erg hygiënisch, bedden heerlijk. Het ontbijt door Jeroen / Ho wordt persoonlijk bereid, met heerlijke koffie. Croissants zijn een aanrader petit Paris. Parkeren op straat direct voor de deur. Eten bij Vooges ! Kortom zeker doen als je in regio Haarlem bent !
Fijne 2 nachtjes hier gehad. Ondanks corona, wij hadden het coocon arrangement en een kamer aan de voorzijde. We kregen zelfs een grotere kamer dan dat we geboekt hadden. Er is inderdaad wat geluid van de straat maar niet zo hinderlijk dat je er niet van kan slapen zeker naarmate het later word, word het rustiger op straat. Wel was de kamer erg warm ondanks ramen open en de deur open bleef de temperatuur hangen rond de 20 graden en het is nu nog geen hoog zomer... Fiets verhuur verliep prima ook de borrelplank was heerlijk. Ontbijt was top precies genoeg om zeker een halve dag verzadigd te zijn. Al met al een heerlijk verblijf
Top hotel, goede bedden en een TOP ontbijt.
Klein hotel 11 kamers maar zeer goed verzorgde kamers en goed en vriendelijk personeel. Voor het diner moet je naar buiten, maar dat is geen probleem. Goede eetgelegenheden op korte afstand. Geen ontbijt buffet, maar een ruime keus wordt aan tafel geserveerd. Heerlijk geslapen, dus ben zijn prima. Ook de douche is modern. Al met al een zeer goed hotel voor een verblijf in Bloemendaal. Vanuit hier kun je mooie fietstochten maken
Wat een attent personeel, behulpzaam en aardig. Een ruime kamer met gezellige verlichting en een eettafeltje voor avondeten en ontbijt kamer 10. Avondeten haalden we op bij café ‘t Hemeltje. Rustig gelegen in het hart van het dorp Bloemendaal, op fietsafstand van de Kennemerduinen en de zee. Een trip down memory lane voor ons!
Wat een fijn hotel. Een gemoedelijke plek. Mijn kamer was heel ruim en ik had een kleine buitenplaats. Al wat je nodig hebt is aanwezig. Ik was erg gecharmeerd van de showergel/shampoo en bodylotion. Helaas niet kunnen achterhalen waar het was een inmiddels hebben ze een andere lijn. Als iemand het weet, ik zou nog graag willen weten wat het was. 5 jaar geleden
Heerlijk hotel. We hadden kamer 1, bovenop het hotel. Lekker rustig. Bed Erg fijn, douche prima en lekker veel ruimte. Andere kamers ook even naar binnen gekeken en waren ook groot genoeg. Ontbijt meer dan voldoende en erg gezond en zeer vers. Alle gemakken vlakbij, strand, haarlem. Prima uitvalsbasis om een aantal dagen te zijn omdat de omgeving meer dan voldoende te bieden heeft en het hotel prima slapen is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid