facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Ara

Hotel Ara

Info

Gelegen in een prachtige omgeving,op 10 minuten rijden van Dordrecht en Rotterdam, is Hotel ARA perfect om te slapen,dineren,vergaderen of iets te vieren.

Geschiedenis

Hotel ARA is onderdeel van Van der Valk, een oer-Hollands familiebedrijf met hotels in binnen-en buitenland.
Van der Valk Hotel ARA is gelegen midden in het prachtige natuurgebied van de Oude Maas in Zwijndrecht. Vanuit de hotelkamers en het restaurant is er een prachtig uitzicht op het water. Dé perfecte uitvalsbasis voor een fiets- of wandelvakantie!

Van der Valk Hotel ARA ligt centraal, met grote steden als Rotterdam en Dordrecht op 10 minuten rijden.

Adres: Veerweg 10 , Zwijndrecht 3336 LM, NL
Telefoonnummer: 078 623 1780
ln.araletoh@ofni
Stad: Zwijndrecht
Route: Veerweg 10
Postcode: 3336 LM



op zoek naar gerelateerd: hotel ara zwijndrecht adres, hotel ara zwijndrecht ontbijt, hotel ara zwijndrecht vacatures, hotel ara ingolstadt, ara hotel zwijndrecht brunch, veerweg 10 zwijndrecht, hotel ara zwembad, wandelen hotel ara
Recensies
We zijn hier midden juli 5 dagen geweest. Check-in op zaterdag. Voor een extra bedrag van €140 heb ik rivierzijde kamer geboekt. We hadden een voordeel arrangement maar al met al kwam het nog op €150 per nacht. De kamer is mooi ruim met balkon en prachtig uitzicht. Een misser is het feit dat er geen koelkast op de kamer is. We kwamen er ook vrij snel achter dat de selectie knop van bad-stortdouche-handdouche niet werkte, alleen de stortdouche werkte. Ik heb dit gemeld en ze zouden een monteur sturen maar ik denk dat die vakantie had, want de klacht werd niet opgelost. daarom 3 sterren kamer en service. Het hotel heeft een mooie en rustige ligging met voldoende parkeer ruimte en je kunt er mooi fietsen. De fietsen stalling had een sleutel die je bij de receptie moest ophalen en terugbrengen. Niet erg handig maar dat zal in de toekomst verbeteren werd ons verteld. Ontbijt is prima voor mekaar, uitgebreide keuze, veel vers fruit en goede koffie, top. Op het terras als vijfuurtje een 0.5l Weizen besteld. Ik heb het bij die ene gelaten. foutje? Een triest record vd Valk €9.70 voor een glas is wat mij betreft ver over de top. Zelfs in Rotterdam centrum had men de meer courante prijzen van rond de €6,00. Dus kortom, we hebben een prima tijd gehad en voor herhaling vatbaar, maar zowel kamer als eten/drinken vind ik aan de prijzige kant. Dus als we nog eens die kant op gaan ga ik toch eens kijken naar andere overnachting mogelijkheden.
Fijn hotel met een mooi uitzicht op de oude Maas Goed ontbijt, niet super uitgebreid zoals sommige andere van der valk hotels, maar alles wat er ligt is lekker en vers. Restaurant is goed, alleen wel lang op ons drankje moeten wachten 20 min en een voorgerecht vergeten, maar dat is ook alles en kan gebeuren. Ook een erg goed hotel voor honden, ze zijn er welkom en ruimte zat om het hotel om een wandeling te maken Kamer was schoon, alleen een koelkasten miste we, het was 30 graden en even iets koel houden was wel fijn geweest. We komen binnenkort terug.
We komen aan om 10.30 terras leeg lopen wat personeel rond gaan op een leuke plek zitten helaas terras is gesloten er wordt daar niet bediend 5 mtr verderop wel onder een afkap ongezellig zijn toen maar weggegaan als 5 mtr al te veel is dan hoeft het niet meer ten tijde van de corona zaten ze te springen om je een zeer slechte marketing!!
Heel mooie en ruime kamers met afhankelijk van de ligging een fantastisch uitzicht. Ontbijt zoals altijd bij vdv voldoende, vers en lekker. Gezien de afmetingen van de kamers begrijp ik niet goed waarom er geen barkoelkast aanwezig is. De airco gaf onvoldoende koeling en de kussens waren te dun wat ik normaal nooit heb bij vdv. De kamers hebben zeer dunne muren aangezien in mijn buren heel duidelijk kon horen praten. Het personeel was zeer vriendelijk. Mooie locatie om te wandelen en op 10min ben je in Dordrecht om te winkelen. Ondanks de minpunten zou ik toch terugkomen. Heb trouwens leuk kaartje en chocolade gekregen ter attentie van mijn verjaardag... alsook een kamer upgrade met beter zicht. Bedankt vdv.
Onmogelijk om een tafel voor 6 in de bar te maken door 2 stoelen van een andere tafel te nemen slechts met 2 mensen bezet. Bij geen reservering is het verschuiven van stoelen blijkbaar onnmogelijk….
Fijne kamer en fijn ontbijt. Maar aan de 'save the planet' deal moet je niet mee doen als je het mij vraagt... De hele week ga je zelf je eigen handdoeken, zeep, wc-papier, enz aanvullen en je leegt ook je eigen vuilnisbakken. Daartegenover staat dat je 2 gratis drankjes krijgt. Deze deal lijkt mij voor een verblijf van één week eerder een winstgevend project voor VDV zelf... Het enige wat voor het milieu spreekt zijn de lakens doe niet vervangen werden, de handdoeken konden we zelf vervangen bij het zwembad. Dit lijkt mij vooral een personeelskost besparende deal voor VDV, waarvoor je als klant de volle pot betaald en 2 drankjes krijgt bij een verblijf van één volledige week. Met een nepgevoel dat je voor het milieu iets doet... Kamers: Proper, maar iets verouderd Eten en drinken: Niet slecht, wel niet verfijnd
Ik vind het een top hotel maar de kogelbiefstuk en grillschotel vielen enorm tegen. Je verwacht een sappig stukje vlees, maar helaas niet. We hadden beide ons vlees lauw/koud maar de aardappel gratin heet. Zelfs de bimi was koud. De kogelbiefstuk was kurkdroog. Helaas bij het melden hielp het niets. Er werd niets mee gedaan. Gemeld aan tafel bij 2 dames. Ik blijf komen overnachten, maar dineren niet meer. Echt jammer het is zo'n fijn hotel verder.
Zeer goed eten, slaapkamers zijn ruim en schoon. Airco is ook aanwezig in de slaapkamers, alles op en top verzorgt ,ochtend ontbijt zeer uitgebreid supperKamers: 5/5
Een bijzonder hotel op een bijzonder locatie veel natuur, langs de Oude Maas. Goede, ruime kamer, ruime badkamer, goede service, en vriendelijk personeel. Er was geen koelkastje. Wel vreemd was de tamelijk hoge wastafel, wat niet echt uitnodigde je hier eenvoudig te wassen. Je wordt dan bijna gedwongen te douchen, wat ik als verkwistend beschouw, als douchen niet echt nodig is. Er is ook een zeer mooi terras met weer een mooi uitzicht!
Zaterdag om 17:30u werden wij geweigerd voor het niet extreem drukke terras. We wilden wat drinken en ook wat eten. Het bedienend meisje zei dat “walk-in” klanten geweigerd werden. Alleen met reservering had het gekund. Ik zei haar dat op de website juist staat dat je voor het terras niet kunt reserveren. Het hielp niets. Wij komen al “100 jaar” bij deze Ara tent. Direct nadat het als Veerplaat was overgenomen en direct na het sluiten van Zwijndrecht. Nu hoef ik hier nooit meer te komen. Wat een afgang van deze tent!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid