facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Appelscha en Restaurant De Turfwinning

Info

Hotel Appelscha is op 23 februari 2018 heropend samen met haar restaurant De Turfwinning.
Kom genieten van onze hospitality!

Adres: Boerestreek 2, 8426BP Appelscha
Telefoonnummer: 0516431593
Stad: Appelscha
Route: Boerestreek 2
Postcode: 8426BP


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 23:00
Dinsdag: 07:30 - 23:00
Woensdag: 07:30 - 23:00
Donderdag: 07:30 - 23:00
Vrijdag: 07:00 - 23:00
Zaterdag: 07:30 - 23:00
Zondag: 07:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: hotel appelscha voordeeluitjes, boerestreek 2 appelscha, hotel appelscha verkocht, hotel en restaurant appelscha, fletcher hotel appelscha, hotel appelscha vacatures, restaurant appelscha, restaurant turfwinning appelscha
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel aan de Vaart Hotel aan de Vaart 1 km Slechte kamer cq matras, alles gedateerd, eten veel slechter dan 3 jaar geleden en oo...
Recensies
Afgelopen weekend fantastisch gegeten bij dit restaurant.Met Martin als chef de cuisine en Naomi als gastvrouw ben je in goede handen.Wat een genot om te zien dat zij zoveel plezier uitstralen tijdens hun werk,en dit ook overdragen naar de klanten.Waar het eten al geweldig lekker was,maakt de fijne en vrolijke bediening het helemaal af.Wij komen zeker weten weer.En Naomi, nog bedankt voor de tip om te gaan wandelen bij het Aekingerzand. Erg mooi.Vriendelijke groetjes van Paul,Marian, Femke en Stijn.
Vegan paradijs in Appelscha! Deze chef kok denkt echt met je mee. Ik had alleen even vooruit gebeld en hij had een heel menu samengesteld. Het was ook nog eens heerlijk en verrassend origineel. De niet veganistische gast heeft ook heerlijk gegeten ; Kortom echt een aanrader!
Ondanks de opstart na Corona en dus niet de volledige “oude menukaart” heerlijk gegeten! Mooie gerechtjes met verrassende smaken en bereiding! Absoluut een aanrader! Ook mooi streek bier!
Vanavond enorm genoten van het 3-gangen verrassingsmenu in dit restaurant. Haute cuisine! Complimenten voor de kok. En een meer dan goede prijs-kwaliteit verhouding.
Wat een leuke verrassing dit restaurant. Geen standaard gerechten, maar alles smaakte heerlijk! Vriendelijke bediening, kwaliteit prijs zeer goed.
Heerlijk gegeten! Het is lang geleden dat we culinair zo aangenaam verrast zijn. Zeer vriendelijke bediening en chef-kok.
Heerlijk gegeten in een hele mooie omgeving. Authentieke glas in loodramen maken het plaatje compleet.
Echt heerlijk gegeten. Culinair hoog niveau. Lekker genieten in de natuur van Drenst Friese Wold.
Wii hebben ontzettend genoten van dit restaurant. Een nog niet ontdekte culinaire plek in het Noorden.
Nou dat is pech op de website staat dat het restaurant is geopend op maandag. Daar aangekomen gesloten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid