facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotdevil NL Haardhout, Pellets, Schors & BBQbriketten

Info

Fabrikant & Super Groothandel Brandhout, Pellets, Houtbriketten en BBQ. Ook verkoop aan particulier met thuis bezorging www.woodcom.eu

Geschiedenis

Voordelig Stoken

De energieprijzen van stookolie en gas zijn de laatste jaren explosief gestegen deze trend zal zich wereldwijd doorzetten de komende jaren. Daarom kiezen veel gezinnen tegenwoordig voor het bijverwarmen, verwarmen met een houtkachel of allesbrander. Door deze trend is de prijs van het hout dan ook aanzienlijk gestegen.

Uw houtkachel stoken met Bruinkool briketten is de oplossing. U doet twee tot drie maal zo lang met uw kostbare houtvoorraad, en nog veel langer als U uw hout enkel gebruikt wanneer U bezoek of een feestje heeft om zo de mooie vlam te laten zien.

Bruinkool Briketten zijn zeer goedkoop en gemakkelijk in gebruik en nemen veel minder plaats in dan hout. Ze zijn geschikt om de kachel of haard te laten branden gedurende de hele nacht, of als u overdag aan het werk bent, zodat uw woning niet afkoelt. Met een beetje planning hoeft U bijna nooit uw haard weer aan te maken. Door de langzame verbranding en de gloeiende werking blijft de kachel lang warm, brand-gloeitijd tot 12 uur!

In de morgen of in de avond even wat briketten laaien en U heeft gegarandeerd een aangename en goedkope verwarming voor uw gezin.

Adres:
Telefoonnummer: 0031172788137
Stad: Bergen op Zoom


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: HOTdevil pellets, WOODcom, Briketten België, Pellets kapellen, Eiken pellets ervaringen, Houtbriketten België, Houtskool België, Eiken pellets België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fireplace Haarden Fireplace Haarden 4 km Geweldig advies, prettige sfeer en goede ambiance!
Recensies
Als het goed is mag het ook gezegd worden. De transporteur die werkt iov Hotdevil had problemen met leveren id oude binnenstad maar dat werd goed opgevolgd en opgelost door Hotdevil. Het Berkenhout ligt ondertussen te branden in de haard.
Hoi veel te lange pellets voor de eerste keer in de zakken.
Goed brandhout, de levering is soms wat problematisch.
Al drie jaar op rij tevreden klant. Bij de laatste levering heeft de chauffeur geholpen om de paletten te verdelen over twee adressen in de straat. We hadden samen besteld. Gedroogd hout in netzakken. Prima kwaliteit.
Gemakkelijk om te bestellen en af te halen
Qualiteit produkten en goeie service.redelijke prijzen.shors heel goedkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid