facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HostSlim B.V.

HostSlim B.V.

Info

Solid and reliable hosting provider from the Netherlands with high service standards. Like us to stay informed!



"We focus on providing high-quality hosting services from our own tier 3 data center inside a telecom & data tower in Lelystad, The Netherlands. From day one, we’ve always centered our business around our clients. By choosing us, you receive and can expect unparalleled support and service levels. HostSlim was founded in late 2008 and has grown into one of the larger hosting providers in the Netherlands, serving over 10.000 clients."
Adres:
Telefoonnummer: 0320 - 301 506
Stad: Lelystad



op zoek naar gerelateerd: Goedkope dedicated server, Colocation Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoeky Hoeky 3 km Fantastische/gezellige hockey club! Mooie kantine met heerlijke koffie Voldoende par...
Recensies
Prima prijs kwaliteit, server zijn snel en goed. Enige wat ik als +punt zou aanraden is een live-chat b.v.b ma-vr van 10:00 tot 16:00 voor de rest prima hosting.
Onze ervaring met HostSlim is uitstekend en ik verbaas me over de reacties die hier staan. Hostingpakket was direct na bestellen opgeleverd. Op tickets en telefonisch wordt altijd snel gereageerd, ook in het weekend en zelfs op nieuwjaarsdag. Ralph en zijn collega's denken mee en zijn flexibel in oplossingen bieden. Indien de negatieve reviews terecht zijn, dan hebben ze dit zeker gebruikt om hun service te optimaliseren.
Service is erg belangrijk bij VPS hosting. Hostslim heeft mij top service verleend en de migratie van mijn website gedaan.
Betrouwbaar! Eerste verzending is fout gegaan en dat is perfect opgelost. Verder nog een aantal keer besteld en alleen maar goede ervaringen. Goede prijs
Meer dan 50 hosting accounts zijn door hun verhuisd naar Hostslim, de probleempjes die hierbij kwamen kijken werden snel opgelost. Maar de kwaliteit van de dienstverlening is droevig te noemen. Server was vaak niet bereikbaar, pas na melding van mij kwam er actie. Er is geen proactieve werking vanuit Hostslim, men handelt pas na meldingen van de klant. Ik ben na 2 maanden met gierende banden weg gegaan bij ze. Nu nog van ze af zien te komen aangezien ze ondanks de opzegging toch facturen blijven sturen. Dit omdat ze de producten in het klantportal weer gewoon op actief hebben gezet. De ondersteuning en het contact met de support heb ik zeker prettig ervaren. nadeel was dat we dagelijks meerdere keren contact hadden omdat de problemen die er waren niet opgelost werden, of na de oplossing vrijwel direct weer terug kwamen. Totaalbeeld, Hostslim heeft echt wel verstand van wat ze doen, maar de uitvoering blijft steken op hobby niveau. prima voor de website over de familiestamboom met 5 bezoekers per maand. Zakelijk gezien zeker een no go, aangezien je mail door alle blacklistst eigenlijk nooit bij de ontvanger binnen komt, los van de downtime die er te vaak is.
Snel bezorgd en snel gereageerd, aanrader voor iedereen!!
Prettige zaken gedaan en goede snelle service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid