facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hostellerie Horst

Hostellerie Horst
Adres: Schoolstraat 21, 5961 EE Horst, Nederland
Telefoonnummer: 077 850 1536
Staat: Limburg
District: Horst aan de Maas
Stad: Horst
Route: Schoolstraat
Huisnummer: 21
Postcode: 5961 EE


Openingstijden

maandag: 08:00–22:00
dinsdag: 08:00–22:00
woensdag: 08:00–22:00
donderdag: 08:00–22:00
vrijdag: 08:00–22:00
zaterdag: 08:00–22:00
zondag: 08:00–21:00

Recensies
Voor één nachtje de familie kamer geboekt. We waren wat te vroeg maar kregen alvast de sleutel mee zodat we eerst ons gang konden gaan, heel fijn. De kamer zag er goed verzorgd uit, luxe bedlinnen en grote badkamer en alles wat je nodig had was aanwezig. Ontbijt ook prima omdat we naar cappuccino vroegen kregen we extra opgeklopte melk erbij. Verder ook superleuk ingericht alles voor een redelijke prijs.
Prettig verblijf, mooie kamers met ruimte voor een zitje. Heerlijk ontbijt. Vlak bij het centrum van Horst
Wat een leuke plek! Netjes, verzorgd en vriendelijk personeel. Echte aanrader.
Hostellerie Horst is super mooi hostel met een vriendelijk personeel. Het ziet er zeer verzorgt uit tot in detail. Ik ga er zeker nog eens naar toe.
Wij hebben voor mijn vrouw, dochter van 11 en mijzelf, een motor weekend van 3 dagen alhier de familiekamer zie foto's in het woonhuis op nummer 19B geboekt.nnDe B&B bestaat uit een compleet vernieuwbouwde oude smederij aan de ene kant en een voormalig woonhuis welke is omgebouwd tot B&B aan de andere kant.nnDit woonhuis is voorzien van verschillende kamers, 2 persoons of familie kamer en een suite. Ook is er een ruime gezellige woonkamer om gebruik van te maken. Hier hangt tevens een smart TV incl. Viaplay abonnement voor de Formule 1 liefhebbers.nBuiten is er parkeergelegenheid genoeg voor auto's in het grind of voor motoren overdekt en bestraat.nnDe gastheer is vanoudsher chef-kok met ruime ervaring en kookt op verzoek als er geboekt wordt door een grote groep.nnDe dames die 's morgens het ontbijt verzorgden waren gastvrij en het was compleet verzorgd.nnWe zijn hier zeer vriendelijk geholpen en hebben een paar fijne dagen gehad in Horst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid