facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hostel Delft

Hostel Delft
Adres: Voldersgracht 17, 2611 EV Delft
Telefoonnummer: +31616496621
Stad: Delft
Route: Voldersgracht 17
Postcode: 2611 EV



op zoek naar gerelateerd: Hostel in Delft, Stayokay Delft, Hotel Delft, Hostel Den Haag, Airbnb Delft, Camping Delft
Recensies
Wat een prachtige plek! Midden in het centrum van Delft. Zo'n plek vind je niet snel ergens anders. De kamers zijn erg schoon en de bedden liggen heerlijk. De badkamer wordt dagelijks schoon gemaakt. Doordat er meerdere niveaus zijn in de kamer16 persoons +dubbele badkamer heb niet het gevoel dat je op zo'n grote kamer ligt De keuken is heel ruim en erg luxe. Dit is ook een leuke plek om mensen te ontmoeten. De woonkamer is erg groot en erg gezellig ingericht. De eigenaresse is héél gastvrij. Ze weet veel van Delft en helpt je waar nodig. Echt een topwijf!! Al met al, ik kom hier heel graag weer terug! Bedankt voor het fijne verblijf!
Prima goedkope locatie om daarvandaan Delft te verkennen. Wij sliepen op een gezinskamers voor 5 personen. Deze kamer was.schoon en had een eigen badkamer. Verder was de indeling saai. Kortom prima voor het doel maar niet echt gezellig. De gezelligheid vind je wel in de vele café's en restaurants die deze mooie historische stad rijk is.
Hostel Delft is top! Heb net een lang verblijf van 3 weken achter de rug. Het heeft een openbare lounge en keuken die groot genoeg is om met meerdere te delen. En ook schoon genoeg is! Ik sliep in de dorm en daar werd elke dag schoongemaakt. Ook mijn bed is 2 keer verschoond, had hier niet eens om gevraagd. De service is ook heel goed, de eigenaresse had verstand van veel dingen en kon mijn vragen beantwoorden. Je kan leuke fiets tochtjes maken, boot tochtjes, en bijvoorbeeld de kerk beklimmen. Je kan via haar veel dingen te weten komen over delft. De omgeving van het hostel is erg fijn, je verblijft in een rustige straat maar toch ook midden in de stad. Binnen 1 min ben je op het plein en maak je alles mee, maar ook kan je je lekker terug trekken in je kamer. Ik heb een leuk en gezellig verblijf gehad in het Hostel. Leuke mensen ontmoet. Ook de vrijwillegers waren erg vriendelijk. Ik kan jullie dit Hostel zeker aanraden! Super, zeker 5 sterren.
Alle voorzieningen zagen er keurig uit, en je bent van alle gemakken voorzien. Eigenaren zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader!
Heel flexibel en vriendelijk personeel, perfect voor als je als student ergens even snel een plek nodig hebt om te slapen!
Gezellig hostel met aardige behulpzame mensen. De wc's en douches waren goed schoon en de bedden lagen lekker.
Gezellig hostel, schoon, midden in de stad en zeker waard voor de prijs die je betaald. Nog niet eerder in zo'n leuk hostel overnacht.
Geweldig. Tom en Natasha zijn geweldige gastheer en gastvrouw
Zullen we met andere mensen zijn of kunnen we een privékamer houden?
Heel knus, in hartje Delft, Fijne plek om te overnachten!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid