facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hospice Lansingerland

Hospice Lansingerland

Info

Hospice Lansingerland wil ongeneeslijk zieke mensen de mogelijkheid bieden de laatste levensfase waardig te leven in een gastvrije en huiselijke omgeving.

Geschiedenis

Wat is een hospice?
De meeste Nederlanders willen het liefst thuis sterven en als dat niet mogelijk is in een omgeving die daar het meest op lijkt, zoals een hospice. Een hospice is een gastvrij huis waar ongeneeslijk zieke mensen met een levensverwachting van ongeveer drie maanden tot aan hun dood kunnen worden verzorgd. Het is niet alleen bedoeld voor oudere alleenstaanden, maar juist ook voor jongere mensen met bijvoorbeeld een druk gezin. Hospice Lansingerland is een ‘bijna- thuis-huis’.

Visie
Hospice Lansingerland wil ongeneeslijk zieke mensen de mogelijkheid bieden de laatste levensfase waardig te léven. De gast staat centraal en daarbij vanzelfsprekend ook de naasten. Uitgangspunt van Hospice Lansingerland is de hoogst mogelijke kwaliteit van leven bieden in de laatste periode van het leven. Er wordt gestreefd naar het beste comfort.

Rust, ruimte en respect
Hospice Lansingerland creëert rust waardoor ruimte ontstaat voor gasten en naasten om tot zichzelf en elkaar te kunnen komen. Om het leven naar wens in te vullen en af te ronden. Gasten en naasten, die ondersteuning en zorg nodig hebben en diegenen die dit verlenen, gaan met respect voor eigen keuzes en leefwijze met elkaar om.

De zorg
Binnen het hospice wordt professionele medische zorg geboden. De (eigen) huisarts en een vast team verpleegkundigen verlenen de medische en verpleegkundige zorg. Wanneer de eigen huisarts de zorg niet kan verlenen in het hospice zal de hospice arts de medische zorg overnemen.
Aanvullende vormen van dienstverlening wordt verzorgd door externe marktpartijen.

De vrijwilligers
Naast de direct aan de gast gerelateerde bezigheden verricht de vrijwilliger veel kleine, dagelijkse bezigheden.

Adres: Burgemeester v Oostenwg 10, 2661 HN Bergschenhoek
Telefoonnummer: 010 524 1090
Stad: Bergschenhoek
Route: Burgemeester v Oostenwg 10
Postcode: 2661 HN


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 22:00
Dinsdag: 07:30 - 22:00
Woensdag: 07:30 - 22:00
Donderdag: 07:30 - 22:00
Vrijdag: 07:30 - 22:00
Zaterdag: 07:30 - 22:00
Zondag: 07:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Bestuur Hospice Lansingerland, Inrichting hospice, Café Overleven Bergschenhoek, Buurtzorg Hospice, Hospice Vivaldi Zoetermeer, Manager Hospice, Betaald vrijwilligerswerk Lansingerland, Hospice Zoetermeer vacature
Recensies
Mijn moeder heeft heel lang mogen genieten van de liefdevolle verzorging door de vrijwilligers en managers van Hospice Lansingerland. Ook voor ons was dit super, altijd even tijd voor een praatje, knuffel of arm om je schouder. Kortom top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid