facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hospice Kajan

Info

Een warm huis met deskundige zorg voor mensen in de laatste levensfase en hun dierbaren: dat is Hospice Kajan. Hier staat sinds 2001 de bewoner centraal, met al zijn of haar wensen.



"Deskundige zorg en aandacht voor elkaarEen warm huis met deskundige zorg voor mensen in de laatste levensfase en hun dierbaren: dat is Hospice Kajan. Hier staat sinds 2001 de bewoner centraal, met al zijn of haar wensen.U kunt rekenen op ‘high care’ verzorging en verpleging door een hecht team van artsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en vrijwilligers. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Zo heeft u alle ruimte voor wat echt belangrijk is: ontmoeting en aandacht voor elkaar. En kunt u waardig en in alle rust afscheid nemen."
Adres: Borneolaan 18, 1217 HA Hilversum
Telefoonnummer: 035 672 8740
Stad: Hilversum
Route: Borneolaan 18
Postcode: 1217 HA



op zoek naar gerelateerd: Hospice in het Gooi, Wachtlijsten hospice, Hospice Kajan vacatures, Vrijwilliger hospice hilversum, Hospice kajan digitaal rooster, High care hospice, Hospice Baarn, High care hospice Amsterdam
Recensies
Wat een ontzettend fijn huis met zoveel mooie mensen met veel liefde en respect niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de familie.
Uitstekend !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid