facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hospice Kaaskenshuis en KaaskensThuis in Zierikzee

Hospice Kaaskenshuis en KaaskensThuis in Zierikzee

Geschiedenis

Hospice Kaaskenshuis in Zierikzee is een warm en gastvrij huis voor mensen in hun laatste levensfase. De zorg en begeleiding worden geleverd door vrijwilligers en professionals.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot ondersteuning in de thuissituatie vanuit KaaskensThuis. Hier bieden vrijwilligers patiënt en mantelzorger ondersteuning en zorg op maat.

Adres: Mauritslaan 39, 4301 NS Zierikzee
Telefoonnummer: 0111-453511
Stad: Zierikzee
Route: Mauritslaan 39
Postcode: 4301 NS



op zoek naar gerelateerd: Kaaskenshuis Facebook, Vrijwilligersraad Hospice, Hospice Zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jacqueline  Medisch Pedicure Jacqueline Medisch Pedicure 591 meter In 2006 ben ik na het behalen van al de nodige diploma`s mijn eigen PedicurePraktijk...
JorFytaal JorFytaal 2 km Meerdere malen van mijn rug pijnen afgeholpen, luisterend oor, gerichte adviezen en b...
Recensies
Wat een bijzonder huis voor de laatste fase in iemands leven. Mijn vader heeft er maar 3 dagen doorgebracht maar deze waren zeer waardevol, zoveel vrijwilligers die met alle liefde, zorg en toewijding klaar staan in een ongedwongen sfeer waar niets teveel was. De huiselijke sfeer, geen medische geur. De mogelijkheid om te blijven slapen en eten en na overlijden met zoveel respect afscheid genomen. Respect voor iedereen die daar werkzaam is.
Zeer liefdevolle en zorgzame plek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid