facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hospice de Populier

Hospice de Populier

Info

Hospice de Populier is een warme plek waar mensen kunnen verblijven tijdens de laatste fase van hun leven, in een huislijke sfeer met professionele zorg.

Geschiedenis

Ondanks goede professionele zorg thuis zijn er situaties denkbaar waarin sterven in de thuissituatie niet mogelijk is of door de cliënt niet wordt gewenst.
Hospice de Populier biedt dan een goed alternatief. De Hospice is een open instelling en onze zorgverlening is gericht op cliënten vanaf 18 jaar die door een ongeneeslijke ziekte in de laatste fase van het leven zijn gekomen en een levensverwachting hebben van ongeveer 3 maanden. Daarnaast kunnen in de hospice tijdelijke opnames plaatsvinden voor symptoombestrijding of ontlasting van de thuissituatie.
Ook bieden we de ruimte voor cliënten met continue beademing.

Adres: Roessel 3, Bakel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0492348621
Stad: Bakel
Route: Roessel 3



op zoek naar gerelateerd: Hospice Bakel vacature, De Roek Bakel, De Zorgboog Bakel, Hospice Helmond, Zorgboog Deurne, Zorgboog locaties
Recensies
Geweldige plaats voor mensen die in hun laatste fase van hun leven staan. Rustig omgeving. En worden goed geholpen. En ook voor de toekomstige nabestaanden.
We werden er met liefde ontvangen. Het bedienend personeel verstaan hun vak en staan klaar voor haar patiënten.
Schoonmoeder is terminaal en wordt enorm goed verzorgd door betrokken personeel en vrijwilligers
Mooie rustige omgeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid