facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horticoop/Welkoop De Lier

Horticoop/Welkoop De Lier

Info

Voor de professionele ondernemer en voor al uw Tuin- en Dierartikelen, werkkleding/schoeisel, etc. Met deskundig advies en persoonlijke service!

Geschiedenis

Wij helpen graag met deskundig advies en de beste productkeuze om jou te laten genieten van jouw tuin en dier. Wij hebben verstand van tuin & dier!

Adres: Jogchem van der Houtweg 8, 2678AG De Lier
Telefoonnummer: 0174530312
Stad: De Lier
Route: Jogchem van der Houtweg 8
Postcode: 2678AG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Welkoop Naaldwijk openingstijden, Horticoop De Lier, welkoop 's-gravenzande, Openingstijden Welkoop 's-Gravenzande, Openingstijden Welkoop Giessenburg, Welkoop openingstijden, Openingstijden Welkoop Roelofarendsveen, Welkoop openingstijden zondag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Lentekriebel De Lier De Lentekriebel De Lier 1 km Goed bereikbaar, veel keuze, kamerplanten, vaste planten, éénjarige planten, kleine b...
Kps 24/7 Kps 24/7 2 km KPS 24-7 is the Digital marketplace for sales from growers in flowers and plants , w...
Recensies
Hadden een spade gekocht in augustus vorig jaar. Na paar keer gebruik was de steel gebroken. Gelukkig hadden we de aankoopbon nog. Verkoper reageerde schamper. Moesten zelf maar een beetje kijken. Geen service en geen garantie. Hebben elders een nieuwe gekocht.
Top service . Ze hadden geen Sanicat op voorraad voor mijn konijn maar na een telefoontje gepleegd te hebben werd ik keurig doorgestuurd naar een ander bedrijf in de buurt . Het is dat Welkoop de Lier voor mij een behoorlijk eindje uit de buurt is anders hadden ze er een vaste klant bij
Werk schoenen gehaald voor een mooie prijs. Makkelijk te bereiken.
Op zich een winkel met goed aanbod. Indeling zou iets strakker geregeld mogen worden. Ook qua verlichting valt er nog wat te verbeteren. Maar verder goed geholpen helemaal top.
Blijft altijd leuk om daar langs te gaan.
Goed assortiment daar ligt het niet aan. Maar .......vriendelijkheid kost geen geld, behalve in deze winkel.
Vriendelijk personeel, pashokjes mogen wel wat meer van komen
Op de website wordt gesproken over de STIHL bosmaaiers maar in de winkel is hier weinig van te vinden. Gelukkig hebben we in Schiedam wel de uitgebreide serie van de STIHL bosmaaiers kunnen bekijken.
Goede selectie, soms een beetje zoeken maar goede kans dat ze hebben wat jij nodig hebt voor je tuin, boerderij of project.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid