facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horsthoek pioenrozen

Horsthoek pioenrozen

Info

de horsthoek verkoopt vanaf ongeveer half mei pioenrozen bloemen en planten,lathyrus,duizendschoon,margrieten,korenbloemen,kortom echte voorjaarsbloemen.

Geschiedenis

Horsthoek pioenrozen is 30 jaar geleden begonnen als hobby,met 120 pioen plantjes,van elk soort een.
inmiddels zijn we uitgegroeid naar 3 hectare pioenen en andere voorjaarsbloemen zoals lathyrus,duizendschonen,margrieten,alliums,en nog meer natuurwondertjes.
we verkopen sinds een aantal jaren onze bloemen direct aan particulieren,dan heeft u verse bloemen uit eigen land in uw vaas!
omdat het begin van de verkoopdatum jaarlijks verschilt kunnen we die pas een week vooraf kenbaar maken op het bord aan de weg en natuurlijk hier op de pagina.
kom eens langs voor een mooie bos pioenen of voor zomaar een kijkje,u bent welkom!!

Adres: veurseweg t.o nr 265, 2251 AC Voorschoten
Telefoonnummer: 0611423389
Stad: Voorschoten
Route: veurseweg t.o nr 265
Postcode: 2251 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Kinderboerderij Voorschoten Stichting Kinderboerderij Voorschoten 929 meter Leuke voor kinderen
Shetlanderij De Vossenhoeve Shetlanderij De Vossenhoeve 1 km Gisteren hier een paarden feestje gegeven voor onze dochter die 7 is geworden. Ze vin...
Recensies
Vervelend dat op de site staat wanneer ze open zijn en bij aankomst vind je het hek gesloten met de tekst “sorry we hebben geen bloemen meer “! Zou fijn zijn als het ook op de site vermeld wordt.
Top verkopers van pioenrozen en andere snijbloemen tegen een prettige prijs. Grote keuze en uitstekende kwaliteit, altijd plukvers.
Fantastische kwaliteit bloemen. Daarnaast word je ook heel vriendelijk geholpen.
Goedemiddag, jammer ik kom naar jullie toe van ver staat niet op de site dat jullie niet open zijn waren nog veel mensen die voor niets kwamen, ik hoop dat het volgend jaar het op de site zetten. Dankjewel mevr de lange
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid