facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horseshop International

Horseshop International
"Gezellige en unieke ruitersportwinkel voor manegeruiters en vrijetijdsruiters. Alles op het gebied van shetlanders en ponys maar uiteraard ook voor paarden en trekpaarden."
Adres: Bermweg 224 , Capelle Aan Den Ijssel 2906 LG, NL
Telefoonnummer: 010 210 8456
Stad: Capelle Aan Den Ijssel
Route: Bermweg 224
Postcode: 2906 LG



op zoek naar gerelateerd: Epplejeck, Paardenwinkel Den Haag, Paardenwinkel Rotterdam, Agradi, Sulky Cavalettie, Mensport winkel, Mennen paard, HorseFitShop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aktiesport Aktiesport 1 km Relatief kleine winkel. Jong personeel. Komt op mij ongeïnteresseerd of misschien wel...
Fight2Win.nl Fight2Win.nl 3 km Zeer vriendelijke eigenaar die de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden om je te...
Recensies
Erg Aardig en behulpzaam personeel ze hebben alles wat je nodig heb als ze het nie hebben kunnen ze het wel bestellen
Leuke winkel. 230 km gereden, leuke artikelen te vinden voor zowel de paardensport als hobbyhorsing. Dochter heeft zich goed vermaakt.
Fijne winkel, waar je lekker op je gemak kunt rondkijken.
Alles wat je nodig hebt als ruiter. Vriendelijke mensen, zelfs koffiehoek en bankjes om laarzen te passen. Kleedkamer is er ook aanwezig. Geruime aanbod van ruiterkleding, laarzen, van alles! Ze bieden ook een dienst om dekjes, broeken etc te borduren. Zo personaliseer je het dekje met de naam van jouw favoriete Pony of Paard. En ze zijn Niet de duurste! Soms kun je veel in de sale vinden. Neem een kijkje, zou ik zeggen.
Mooie zaak waar je als paardenmeisje je hart kunt ophalen. Vriendelijke medewerkers
Kleine winkel maar alles wat je nodig hebt is aanwezig. Vriendelijk personeel en parkeren voor de deur.
Ik had na lang twijfelen een rij-singel en halster besteld voor onze kinderpony. Maar verschrikkelijk genoeg bleek twee dagen na het bestellen dat onze pony ongeneeslijk ziek was. Het leek me akelig om na de euthanasie nog een "cadeautje" voor kids en pony op de mat te vinden. Dus ik heb de helpdesk gebeld en de bestelling werd zonder verdere vragen geannuleerd en het geld super snel terug gestort. Wat een lieve service! Bedankt!
Wat een fijne winkel , Alles wat je nodig heb en meer is hier te krijgen.
Mooie grote winkel en wordt goed te woord gestaan!
Hele leuke paarden winkel! Ze hadden wat we zochten. Heerlijk kopje koffie gekregen en vriendelijk en behulpzame personeel. Gratis parkeren voor de deur. Kom er zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid