facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horse Medicine

Horse Medicine

Info

Coaching en begeleiding voor particulieren & teams/bedrijven
Training en instructie voor mens en paard

#retraites #teamcoaching #persoonlijke ontwikkeling



"Horse Medicine is een plek om in contact te zijn met paarden. Op een bijzondere locatie midden in de natuur nabij de grote steden begeleiden wij kinderen, volwassenen en teams met behulp van paarden om zo tot hun essentie en ware potentieel te komen."
Adres: Doctor van Noortstraat 189, 2266 GV Stompwijk
Stad: Stompwijk
Route: Doctor van Noortstraat 189
Postcode: 2266 GV



op zoek naar gerelateerd: Janna de Vries
Recensies
Enorm fijne ervaring gehad! Janna heeft mij geholpen met dingen op een hele andere manier te bekijken en voelen, waardoor ik mij nu een stuk zekerder voel. Ook is het fijn dat je met een paard samenwerkt, deze laat duidelijk dingen zien waardoor je zelf bewuster wordt over je gevoel. Heel leuk en ook heel fijn, een soort steun erbij tijdens het praten!
De serene rust en kalmte van de paarden is direct voelbaar als je op het terrein staat. En dan dat uitgestrekte uitzicht. Zo ging ik in rust en vol vertrouwen het contact aan met Esha, een merrie, liefdevol begeleid door Jubine. In deze mooie verbinding voelde ik me veilig. Veilig genoeg om in mijn kwetsbaarheid te staan. Ik was in het hier en nu, met Esha. Zo voelt vriendschap en onvoorwaardelijk iets doen voor een ander. Wat een mooie ervaring!
De merrie, Esha, staat naast me met haar hoofd afgewend. Eerst denk ik: "Het paard wijst me af." Dan draait de merrie zich om en kijkt me aan. Ze doet langzaam haar oog open en dicht. Het komt als vermoeid op me over. Esha 'zegt": "Waarom maak je het jezelf zo moeilijk.' Janna, de begeleidster, raadt me aan om mezelf te troosten. Ik leg mijn handen op mijn borst en voel warmte in me. Esha kijkt me nu helder aan met haar oog wijd open. Ze drukt uit: "We staan samen helder in het nu." De merrie spiegelt naar me als ze afgewend van staat dat ik staar naar het verleden! De eerste gedacht van ze wijst me af, is funest voor een heldere kijk. Ineens begrijp ik het paard. Een hengst die bij me in de buurt staat, een draver, geeft mij dezelfde boodschap. Een paard zal nooit een mens afwijzen als een mens een goede energie heeft! Hubert van Drooge
Ik heb bij Horse Medicine veel geleerd, ik was vroeger bijna te bang om een paard aan te raken en nu kan ik weer beginnen met rijlessen. Ik kon me daar altijd ontspannen, en door het werken aan mijn angst voor paardrijden voelde ik me ook beter in staat om andere stressfactoren in mijn dagelijkse leven aan te gaan. Ik zou het zeker aanraden voor angstproblemen.
Ik heb paardencoaching, onder begeleiding van Janna als zeer fijn ervaren. Ik voelde mij erg op mij gemak en het heeft mij geholpen om weer nieuwe stappen te maken.
Bij Jubine ben je in goede handen. Ze is liefdevol betrokken maar laat de ruimte om zelf je weg te vinden. Ze is absoluut de expert als het gaat om trauma en lichaamsbewustzijn.
Onze dochter is hier zo blij van geworden en goed geholpen! Wat een fijne plek met fijne mensen! Er is hier letterlijk en figuurlijk ruimte voor je!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid