facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horlogerie Bodens

Info

Onderhoud en/of reparatie nodig voor uw klok of horloge zowel antiek als nieuw bij Horlogerie Bodens bent u aan het juiste adres.

Geschiedenis

Hoe werkt het:
Reparaties kunnen op ons reparatie atelier aangeboden worden, binnen de aangegeven openings- tijden.

Indien u zelf u klok niet kunt brengen neemt u even contact op met ons dan kunnen we vast iets voor u regelen.

Voor iedere reparatie die wij uitvoeren ontvangt u van ons een kosteloze prijs opgave. Bij uitvoering van een volledige onderhoudsbeurt ontvangt u 2 jaar volledige garantie.

Bij gerepareerde klokken bieden wij de service om de klok zonder extra kosten weer thuis bij u te komen ophangen en af stellen.
Op uurwerken die wij geheel in orde maken, geven wij 2 jaar garantie.
Uitgezonderd: vallen of stoten of springen van de veer/palveren.

Adres: Spaubeeklaan 30/ hoek Eindhovenstraat 12, 6164HJ Geleen
Telefoonnummer: 00310610164668
Stad: Geleen
Route: Spaubeeklaan 30/ hoek Eindhovenstraat 12
Postcode: 6164HJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ania Haie jewellery Ania Haie jewellery 1 km Omarm de zorgeloze geest die boho is. Deze stukken zullen je garderobe nieuw leven in...
Lapidaria - Edelstenen, mineralen, sieraden en slijperij Lapidaria - Edelstenen, mineralen, sieraden ... 4 km Lapidaria is een edelstenen en mineralen webwinkel en slijperij. Met een groot assort...
Recensies
Via een vriend van mij, in contact gekomen met horlogerie Bodens. Super snelle service, goede kwaliteit/prijs verhouding. Heeft mijn horloge vakkundig gerepareerd en schoongemaakt. Is weer als nieuw, super blij mee. Ik kom zeker weer, mocht er iets met mijn horloges zijn...
Super service, goede uitleg over het werk en nog extra info over de klok zelf. Goede prijs voor het gedane werk. Een aanbeveling voor iedereen die een goede klokkenmaker zoekt.
Blij dat ik mijn klokken naar André heb gebracht. Het is wel even wachten maar het resultaat is dan ook top. Tot gauw als ik mijn andere klokken kom brengen, Jose
Keurig geregeld, ook op grote afstand ook goed contact. Reageert heel snel. Meer gedaan dan vooraf besproken voor dezelfde prijs. Dikke 10!
Prettige service, en de klokken tikken als vanouds nadat ze thuis weer geïnstalleerd zijn. En : ze zien er geweldig uit!
We hebben bij André een klokken stel gebracht om Schoon te maken.En hij heeft dat super mooi gedaan.We zijn er super blij mee,nogmaals bedankt André.
Neemt alle tijd om het probleem te bekijken, maakt een duidelijk overzichtelijke offerte met foto’s van de klok, zeer vakkundig, niet duur en altijd op tijd!
Goede en betrouwbare service. Vragen worden geduldig en adequaat van een bevredigend antwoord voorzien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid