facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horizon - Taal & Integratie

Horizon - Taal & Integratie

Info

Vanuit de kernwaarden vertrouwen, optimisme en perspectief en vanuit onze eigen passie vormt Horizon taal & integratie ‘nieuwe Nederlanders’ die, met behoud van hun eigen identiteit, klaar zijn om duurzaam te leven en te werken in Nederland.

Adres: Westsingel 5c, 5801 TT Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478 630644
Stad: Venray
Route: Westsingel 5c
Postcode: 5801 TT


Recensies
Deze school is echt een aanrader. Ik heb 6 maanden Nederlandse les gevolgd en ik krijg altijd een compliment over mijn Nederlands. Ik ben ook geslaagd voor mijn inburgeringsexamens in één keer. Mijn lerares Karin is erg behulpzaam. Ze maakte leren helemaal niet saai. Ik ben blij dat ik deze school heb gevonden.
Horizontaal was mijn eerste ervaring met de taal. Ik heb het geluk gehad zoveel bijzondere mensen te ontmoeten. Mijn leraar was uitstekend! En mijn collega's ook. Ik ben de school dankbaar dat ze me met zoveel genegenheid en aandacht heeft ontvangen.
Horizontaal is een school waar ik heb mijn oplossing met de Nederlands taal gevonden. Mijn lerares was er altijd om me te helpen, niet alleen met vragen in de klas, maar ook met communicatieproblemen in het dagelijks leven. Horizontaal is een leuk school om te leren.
Ik ben vanaf nul begonnen en dankzij deze goed gestructureerde school en deze bekwame leraren heb ik in zeer korte tijd de taal geleerd en mijn inburgering diploma behaald. Bedankt Horizon taal.
Voor mij vond ik het goed, en ik leerde de taal snel met de hulp van docent Hanna Khafif, en over het algemeen zijn alle leraren goed, uiteindelijk is het aan jou
Het is een zeer goede taalschool. hun docenten zijn zeer succesvol. vooral Hanna . Natuurlijk, uiteindelijk is het allemaal aan jou.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid