facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horizon Motor Reizen

Horizon Motor Reizen

Info

Horizon Motor Reizen is een organisatie die op een professionele wijze reizen organiseert voor motorrijders. HorizonMotorReizen, Thuis in Europa

Geschiedenis

Horizon Motor Reizen is een organisatie die op een professionele wijze reizen organiseert voor motorrijders. Horizon Motor Reizen - Thuis in Europa.

In de afgelopen jaren hebben wij voor vele duizenden motorrijders een onvergetelijke vakantie mogen verzorgen. Elk jaar ontwikkelen wij opnieuw een fantastisch programma en onze jarenlange ervaring is voor u de garantie dat ook u een fijne motorvakantie kunt beleven. Tijdens vrijwel alle reizen zijn ontbijt en diner inbegrepen. De stelling "Jouw wens kent bij ons geen grens" zullen wij ook dit jaar weer waarmaken.

Onze taak

U een volledige onbezorgde fantastische motorvakantie bezorgen !

Producten

Motor Vakanties, Motor Reizen



"Horizon Motor Reizen is een organisatie die op een professionele wijze reizen en trainingen organiseert voor motorrijders."
Adres: Gerard Bildersstraat 4, 5753 DE Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493320235
ln.nezierrotomnoziroh@ofni
Stad: Deurne
Route: Gerard Bildersstraat 4
Postcode: 5753 DE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: horizon reizen 2018, ok motorreizen, horizon motorreizen forum, horizon motorreizen 2018, horizon motorreizen vacature, motor reizen en toeren, horizon motorreizen 2019, motor groepsreizen 2018
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GreatLakes-Travel GreatLakes-Travel 164 meter Leuke organisatie die een superreis voor ons hebben samengesteld. Goed bereikbaar en ...
Scouting st Jozef Deurne Scouting st Jozef Deurne 371 meter Scouting st Jozef; als je van uitdaging en gezelligheid houdt!
VakantieXperts VakantieXperts 1 km "Droomvakanties - Zakenreizen - Cruises"
Recensies
Ik ging mee met de reis naar zuid Spanje en was niet teleurgesteld. De organisatie en routes zijn top, een hele zorgeloze reis. Prijs/kwaliteit zit dit zeer goed en deze firma doet het duidelijk al enkele jaren. Ik had 3x een platte band maar deze werd zonder probleem hersteld door Carlo.
Mijn 4e reis met Horizon. Fantastisch georganiseerde reis naar Engeland Kent & Sussex. Een groepsreis maar met genoeg ruimte en vrijheid om naar eigen wens de dag in te delen. Echt fantastisch hotel, gelegen in de bossen met prachtige kamers en badkamer. Begeleiders Christel en Richard zijn erg service gericht, vriendelijk , behulpzaam en betrokken. Doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. De omgeving is mooi, maar de wegen in het hele gebied zijn slecht. Tip: Goede vering is een must!
Net weer van een 2de vakantie via Horizon Motor Reizen, mooie routes en dito hotels waar we hebben verbleven.
Zeer goede ervaringen met Horizon. Goed verzorgde reizen.
Heel leuke organisatie maar de serieuze meerprijs voor eenpersoonsreizen heeft me doen afhaken. Waar ik bij hotelboekingen voor een persoon nooit moet bijbetalen waarom dan wel bij reisorganisaties als deze? Het antwoord hierop verklaart niet waarom ik niet moet bijbetalen als ik voor mij alleen boek.Vragen hotels die 'compensatie' alleen aan reisorganisaties?
Voor de derde keer geboekt bij dit bedrijf. Zowel groepsreis als individuele reis. Goede begeleiding. Super locaties en prachtige voorbereide ritten. Een aanrader dus.
Fantastisch Ducati weekend gehad met Horizon, hartelijk dank daarvoor! Het was perfect georganiseerd door zowel Horizon als Ducati en erg gezellig. Voor herhaling vatbaar!
Goede begeleiding en mooie motorreizen top
Alle medewerker van Horizon reizen zijn naar mijn bevindingen behulpzaam, vriendelijk en bovenal ook echte moterliefhebbers. Ook in de door corona ontstane problemen dan leer je een bedrijf kennen hebben zij zicht manmoedig opgesteld. Het probleem voor de klant stond voorop en dan hun probleem. Top dus . Een 10 geven we nooit maar een 9,5 is op haar plaats.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid