facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horizon College Heerhugowaard

Info

Horizon College afdeling Horeca
L' estaurant is dagelijks geopend, reserveer via [email protected]



"Horizon College Heerhugowaard is een gerenommeerde onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie, gelegen in de regio Noord-Holland. Met een breed scala aan opleidingen, moderne faciliteiten en deskundige docenten, biedt Horizon College Heerhugowaard studenten de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in hun gekozen vakgebied. Of je nu een recente middelbare schoolverlater bent, op zoek bent naar een carrièreswitch, of gewoon je vaardigheden wilt verbeteren, Horizon College Heerhugowaard heeft een programma dat bij je past."
Adres: Umbriëllaan 2 , Heerhugowaard 1702 AJ, NL
Telefoonnummer: 072 547 6476
Stad: Heerhugowaard
Route: Umbriëllaan 2
Postcode: 1702 AJ


Openingstijden

Maandag: 07:30-22:00
Dinsdag: 07:30-22:00
Woensdag: 07:30-22:00
Donderdag: 07:30-22:00
Vrijdag: 07:30-17:30


op zoek naar gerelateerd: horizon college heerhugowaard inschrijven, horizon college heerhugowaard vakanties, horizon college heerhugowaard ziekmelden, aanmelden horizon college heerhugowaard, horizon college heerhugowaard elo, horizon college heerhugowaard inloggen, horizon college heerhugowaard rooster, horizon college dineren
Recensies
Zeer slechte school ben bezig met de opleiding daar als je wat vraagt aan de docenten word er gezegd los zelf maar op en je krijgt matig uitleg deze school raad ik zeer erg af want het is gewoon een grote zooi
1 ster zelf is te veel! Heel slechte ervaring. Ze nemen nooit Contact met ouders op alleen als het te laat is! Mijn kind heeft helemaal geen motivatie meer want hij behandeld onvriendelijk door de mentor, afdeling leider zelf ging haar collega steunen tegen de leerlingen, ze spelen nooit een positieve rol . Heel slordig, en heel persoonlijk kan jouw kind behandeld .
Jammer dat er voor gasten geen gratis bakje koffie is ..maar het is een nette schone school
Het was voor mij de eerste keer,maar zeker niet de laatste. Het eten was voortreffelijk. Goede smaak verhoudi g. Zeer aparte combinaties. En een geweldige en correcte bediening. Wat wil je nog meer. HULDE !!!!!
Leuke school! Ik heb de opleiding gevolgd voor kok niveau 2. Heel veel geleerd. Docenten hebben of een aantal jaren in de horeca gewerkt of komen net van school maar zijn wel van heel veel op de hoogte. Als je extra hulp nodig hebt of bijv. recht hebt op extra tijd, word dit snel en goed geregeld. Rooster is makkelijk te vinden en word optijd bijgewerkt. Alleen de keuzedelen zijn wat mij persoonlijk betreft minder. Met andere woorden, Voor de opleiding tot kok niveau 2 en 3 is dit een geweldige school!
Deze school is een grote grap. Ik doe de opleiding vestigingsmanager groothandel. Volgens de docenten is dit een van de zwaarste opleidingen van de school. Het enige wat ik tot nu toe geleerd heb is dat het een fout was om er heen te gaan. Letterlijk het enige goede aan deze school is dat de kantine wel lekkere dingen heb.
Zo ongelofelijk slecht, doe jezelf een plezier en hou je mentaliteit gezond want door deze school gaat het drastisch omlaag.
Leraren die het niet voor elkaar hebben waardoor je vriendin de examenuitreiking moet missen maar wel gewoon geslaagd is. Ze hebben het wel eens over geen gemotiveerde leerlingen maar ik denk dat het hier toch echt bij de leraren ligt. Amateurs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid