facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horizon Cabrio Reizen

Horizon Cabrio Reizen

Info

Horizon Cabrio Reizen organiseert reizen door heel Europa voor autoliefhebbers, of dit nu een cabrio, oldtimer, kitcar of sportwagen is.

Geschiedenis

Horizon Cabrio Reizen is een organisatie die op een professionele wijze reizen organiseert voor auto liefhebbers, of dit nu een cabrio, oldtimer, kitcar of sportwagen is. Ook voor komend seizoen hebben wij weer een fantastisch programma ontwikkeld, met vele nieuwe bestemmingen door heel West-Europa. Met ruim twintig jaar ervaring kunnen wij je garanderen dat ook jij een fijne autovakantie kunt beleven.
Bijzonder aan onze autovakanties is dat wij voor alle dagen toeristische routes leveren, zodat je tijdens je vakantie in het gebied waar je verblijft de mooiste routes rijdt. Daarnaast zijn tijdens al onze reizen ontbijt en diner inbegrepen.



"Horizon Motor Reizen is een organisatie die op een professionele wijze reizen en trainingen organiseert voor motorrijders."
Adres: Marie Curiestraat 28, 5756 BP Vlierden
Telefoonnummer: +31 (0)493 844139
Stad: Vlierden
Route: Marie Curiestraat 28
Postcode: 5756 BP



op zoek naar gerelateerd: Motor Adventure reizen, Groepsreis motor september, Motor reizen Nederland, 5 daagse motorreis Duitsland, Motorreizen Zweden, Motorvakantie corona, Ervaringen Horizon Motorreizen, Moor reizen
Recensies
Ik ging mee met de reis naar zuid Spanje en was niet teleurgesteld. De organisatie en routes zijn top, een hele zorgeloze reis. Prijs/kwaliteit zit dit zeer goed en deze firma doet het duidelijk al enkele jaren. Ik had 3x een platte band maar deze werd zonder probleem hersteld door Carlo.
Mijn 4e reis met Horizon. Fantastisch georganiseerde reis naar Engeland Kent & Sussex. Een groepsreis maar met genoeg ruimte en vrijheid om naar eigen wens de dag in te delen. Echt fantastisch hotel, gelegen in de bossen met prachtige kamers en badkamer. Begeleiders Christel en Richard zijn erg service gericht, vriendelijk , behulpzaam en betrokken. Doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. De omgeving is mooi, maar de wegen in het hele gebied zijn slecht. Tip: Goede vering is een must!
Net weer van een 2de vakantie via Horizon Motor Reizen, mooie routes en dito hotels waar we hebben verbleven.
Heel leuke organisatie maar de serieuze meerprijs voor eenpersoonsreizen heeft me doen afhaken. Waar ik bij hotelboekingen voor een persoon nooit moet bijbetalen waarom dan wel bij reisorganisaties als deze? Het antwoord hierop verklaart niet waarom ik niet moet bijbetalen als ik voor mij alleen boek.Vragen hotels die 'compensatie' alleen aan reisorganisaties?
Voor de derde keer geboekt bij dit bedrijf. Zowel groepsreis als individuele reis. Goede begeleiding. Super locaties en prachtige voorbereide ritten. Een aanrader dus.
Fantastisch Ducati weekend gehad met Horizon, hartelijk dank daarvoor! Het was perfect georganiseerd door zowel Horizon als Ducati en erg gezellig. Voor herhaling vatbaar!
Alle medewerker van Horizon reizen zijn naar mijn bevindingen behulpzaam, vriendelijk en bovenal ook echte moterliefhebbers. Ook in de door corona ontstane problemen dan leer je een bedrijf kennen hebben zij zicht manmoedig opgesteld. Het probleem voor de klant stond voorop en dan hun probleem. Top dus . Een 10 geven we nooit maar een 9,5 is op haar plaats.
In 2017 een berg- en bochtentraining gevolgd via Horizon. Heldere berichtgeving en prima, ervaren instructeurs. Alleen het hotel in de Moezel is wat mij betreft aan vervanging toe, het eten diner was matig en het personeel enigszins star maar ik begreep dat er in 2018 van hotel gewisseld wordt op deze locatie. Op naar de vervolgcursus in 2018 !
Horizonreizen houdt ten onrechte €50,00 'wijzigingskosten' in op de terugbetaling. De reis is door Horizon vanwege de Corona crisis geannuleerd en verschoven naar een later tijdstip. Een tijdstip dat mij niet past. Men zegt soepel te zijn dat ze geen €150 annuleringskosten berekenen. De Autoriteit Consument en Markt schrijft voor dat je in een dergelijk geval het gehele bedrag terug moet krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid