facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horequip Steenwijk

Horequip Steenwijk

Info

Ons vak en onze passie is het ontwerpen en bouwen van succesvolle Foodservice concepten. Dit doen wij voor vele opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Geschiedenis

Met roots in keukenapparatuur is Horequip Foodservice Architecture in ruim 20 jaar uitgegroeid tot marktleider op het gebied van het ontwerpen en bouwen van multifunctionele bedrijfsrestaurants, bezoekersrestaurants, scheepskeukens, schoolkantines, foodlaboratoria en horecakeukens. Bij Horequip heeft standaard en functioneel al jaren geleden plaats gemaakt voor kwaliteit en uitstraling. Door te bouwen aan vertrouwen, te luisteren, specialistische kennis aan boord te halen en goed samen te werken is Horequip nu toonaangevend als het gaat om het visualiseren en creëren van de mooiste foodservice concepten. In binnen- en buitenland.

Binnen Horequip werken foodservice architecten, interieurontwerpers, stylisten, bouwkundigen en installateurs intensief samen om de mooiste restaurants en keukens te realiseren. Horequip heeft alle kennis zelf in huis om van iedere vraag een succes te maken. Daarin zijn we uniek. Met één aanspreekpunt nemen we klanten alle zorg uit handen. Veel projecten leveren we turnkey op tegen een vaste prijs met een gegarandeerde opleverdatum. Zonder risico en zonder zorgen. En als een opdrachtgever al samenwerkt met een eigen ontwerpbureau stellen we graag onze kennis ter beschikking om ook zo met elkaar het beste resultaat neer te zetten.

Het team (aparte pagina onder de knop Over Horequip, subnavigatie dus)

Horequip Foodservice Architecture beschikt over een multidisciplinair team van specialisten. Klein en slagvaardig. Alle kennis zelf in huis. 20 man sterk.

Adres: Oostermeentherand 2E, 8332 JZ Steenwijk
Telefoonnummer: 0521 - 361 687
Stad: Steenwijk
Route: Oostermeentherand 2E
Postcode: 8332 JZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Horequip vacatures, JURA Steenwijk, Horequip facebook
Recensies
Via via bij horequip in Steenwijk terecht gekomen daar mijn Jura s8 van een blad was afgevallen . Keurig en meedenkend te woord gestaan , duidelijk en aangevende hoelang het ongeveer zou duren. Na een week werd ik al gebeld om de s8 te komen halen, tegen de vooraf doorgegeven prijs. Ze gaven zelfs aan dat de jura z’n onderhoud moest hebben en of ze dit tegen kleine vergoeding moesten doen . Kan iedereen deze zaak aanraden en de officiële dealer uit Zoetermeer links laten liggen die exorbitante bedragen vragen voor vervoer en alleen om naar te laten kijken zonder aan te geven wat alles zou gaan kosten >€350!! en hoelang het zou gaan duren en ronduit onbeschoft je te woord staan!! Kortom Steenwijk is prima, duidelijk, snel en beter voor je portemonnee
Al vanaf mei 2022 bezig om mijn nieuwe kipgrill gerepareerd te krijgen. Bouten breken af. worden aan het lijntje gehouden. Nu is volgens horequip de fabrikant failliet. En? Heb nu een monteur over de vloer gehad na 5 mnd met een rekening van ruim €600,00 voor 8 schroefjes. Zijn ze van goud? Jongens dit is fabrieksfout en valt onder garantie.
Uitstende en zeer snelle service voor een redelijke prijs.
Fijne ontvangst en professionele medewerkers op alle facetten. Top bedrijf.
Dit keer goede en snelle service
Heel tevreden met de kwaliteit van de producten en de service!
top bedrijf alles aangaande service
Slechte service
Lekkere koffie
Vertaald door Google Jura Servicecentrum. Origineel Jura Service Centre.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid