facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horecafotografie Limburg

Horecafotografie Limburg

Info

Horecafotografie Limburg staat garant voor schitterende foto's van uw horecabedrijf. Voor eigen website maak ik interieurfotos, foodfoto's en portretten.

Adres: Neerhem 47, 6301 CD Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: +31615956388
Stad: Valkenburg
Route: Neerhem 47
Postcode: 6301 CD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rebelicious Rebelicious 380 meter Mijn vriendin heeft hier 2 hele mooie tattoos laten zetten. Zeer vriendelijke mensen ...
Recensies
We hebben genoten van de samenwerking, de onuitputtelijke inzet en het specialistische oog voor elk detail. De volgende foto-sessie zullen we weer met Patrick doen. Bedankt voor de tips en mooie foto's.
Patrick is een echte vakman en ruim meedenkend. Geweldige foto’s van onze gerechten voor op de nieuwe menukaart van Cup And Vino gemaakt. Mochten we weer foto’s nodig hebben, weten wij wel wie we bellen!
Heel goede fotograaf. Hij heeft echt oog voor detail. Fijne man ook om over de vloer te hebben. Zeker aan te bevelen!! Zou hem zeker weer vragen!
Patrick heeft fantastische foto's gemaakt. We kregen ook daadwerkelijk gelijk meer boekingen. Schitterende nabewerking en alles heel mooi in beeld gebracht. Geen moeite was hem te veel.
Om tot een excellent resultaat te komen, gaat Patrick tot het gaatje. Niets wordt aan het toeval over gelaten en het mag zolang duren totdat het resultaat dat hij in zijn hoofd heeft, is bereikt. Top gedaan!
Perfectionist. Dat is onze eerste gedachte. Patrick neemt zijn jarenlange ervaring mee als professional in de leisure industrie. Dat maakt hem echt onderscheidend!
Mijn zaak door andere ogen gaan zien door de foto’s. Werden na plaatsing van de foto’s 21 x geboekt. Dat was een unicum.
Professionele fotograaf met oog voor detail. Snelle en kwalitatieve levering van de foto's. Fijne communicatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid