facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horeca Vlees Centrum HVC

Horeca Vlees Centrum HVC

Info

Horeca Vlees Centrum (HVC)

Geschiedenis

Horeca Vlees Centrum (HVC) is ontstaan in 1980 vanuit Kemo Vlees.

De komst van de Egyptenaren naar Nederland en de opkomst van Grill Rooms en Argentijnse Steak House in die jaren staan aan de basis van de stabiele groei van het bedrijf. Later kwamen hier ook de Hollandse Restaurants bij en ontwikkelden wij ons sterk richting de Chinese restaurants en vliegtuigcatering. Tegenwoordig is HVC een allround horecaleverancier voor alle marktsegmenten en leveren wij dagelijks een actief klantenbestand met meer dan 850 klanten.

Gevestigd op het Foodcenter in Amsterdam rijden onze chauffeurs zes dagen per week diverse routes door Nederland en delen van België. Wij leveren alle soorten vers rundvlees, varkensvlees, wild en gevogelte en zijn 100% HACCP en EEG gecertificeerd. Tevens leveren wij vele nevenproducten als kruiden, marinades, eieren, zuivel, verpakkingen, bier en wijnen.
HVC is een organisatie met korte lijnen. De klant staat bij ons altijd centraal en collega’s staan altijd voor elkaar klaar. En dat merk je in alles wat wij doen. Ons motto luidt dan ook:

“Kwaliteit in alles wat wij doen en afspraak is afspraak”.

Adres: Industrieweg 16, 3606 AS Maarssen
Telefoonnummer: 0307210200
Stad: Maarssen
Route: Industrieweg 16
Postcode: 3606 AS


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 16:00
Dinsdag: 07:00 - 16:00
Woensdag: 07:00 - 16:00
Donderdag: 07:00 - 16:00
Vrijdag: 07:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bestellingen horecavleescentrum nl, Industrieweg 16 maarssen, Vlees leverancier, Vleescentrum Soest, Vlees groothandel, Vlees centrum Leiden, Ossenhaas Horeca, Vc vleescentrum soest
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Altijd Lekker Vlees Altijd Lekker Vlees 18 meter Klasse! Heerlijk vlees, super service, overzichtelijke site. Top!
Infrashop Infrashop 975 meter Zeer tevreden over de service, bouw en projectmanagement van Infrashop. Ze weten waar...
Vuurwerk Keurslager Van Maarseveen Maarssen Vuurwerk Keurslager Van Maarseveen Maarssen 2 km Goede slager prima vlees vandaag genoten van het bbq vlees en salade ruim voldoende.
Recensies
De chauffeur was niet voor reden vatbaar en zeer arrogant/geprikkeld. Jammer, slechte reclame voor uw bedrijf!
Leer rijden aub. Bumperkleven is tot daaraantoe maar deze knakker reed me bijna aan. Omgeving knooppunt Eemnes op 19 okt 2021 rond 15.45. Kunnen jullie hem gelijk aanspreken.
Super kwaliteit vlees. Ik heb nog nooit zo'n lekker biefstukje gegeten. Dit zijn echte specialisten die je vriendelijk te woord staan en je adviseren welk product en hoeveel je nodig hebt. De bestelling was keurig op tijd en alles was keurig verpakt. Mocht U feestje hebben dan is dit het juiste adres voor het lekkerste vlees.
Als je nou eens gewoon écht lekker vlees wil hebben... Zoek niet verder. Spareribs met bijbehorende marinade zijn bij elke gelegenheid weer een groot succes evenals de Ierse hamburgers en kipsaté. Ook de biefstuk is super, als een warm mes door de boter te snijden, is door de slechtste amateurkok nog nauwelijks te verpesten. In één woord gewoon super!!
Ze moeten alleen hun chauffeurs een cursus verkeersregels geven... rijden je potverdorie bijna van de weg af!!! Op de N34 op maandag 15 juni 2020.. om 14:10.. kunnen ze zelf uitrekenen welke chauffeur het was...
Heerlijk vlees! schitterend nieuw pand! Verhuisd vanaf Amsterdam, maar dit pand is veel groter en mooier. Goede kwaliteit, super service, echt een prima bedrijf!
Een bedrijf waar de klant nog voorop staat. Top kwaliteit vlees en medewerkers die met je meedenken.
Zeer vriendelijk & goede service!
Goede prijs voor zo'n goede kwaliteit vlees!
Heerlijk kwaliteitsvlees voor een prima prijs!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Horeca Vlees Centrum HVC met het openbaar vervoer


Maarssenbroek, Planetenbaan 360 meter
38
48
Maarssenbroek, Planetenbaan 370 meter
38
48
Utrecht, Computerweg 370 meter
38
48
Utrecht, Computerweg 380 meter
38
48
Maarssenbroek, Het Kwadrant 410 meter
38
48

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid