facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horeca Makelaardij Totaal

Horeca Makelaardij Totaal

Info

Sinds 1991

Geschiedenis

Makelaardij, gespecialiseerd in Horeca voor zowel Belgisch als Nederlands Limburg.



"Horeca Makelaardij Totaal is het langst bestaande makelaarskantoor, gespecialiseerd in de verkoop en aankoop van horeca-bedrijven, alsmede advisering van horeca-ondernemers, in Limburg."
Adres: Mauritslaan 4 A, 6161 HV Geleen
Telefoonnummer: 046-4752555
Stad: Geleen
Route: Mauritslaan 4 A
Postcode: 6161 HV



op zoek naar gerelateerd: Horeca Makelaar Limburg, Horeca Totaal België, Horeca Totaal Brugge, Horeca Totaal facebook, Eigen Horeca Makelaar, Eigen Horeca Makelaar Maastricht, Horeca te koop Heerlen, Horeca Zuid Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lassoo Makelaars & Taxateurs Lassoo Makelaars & Taxateurs 504 meter Lassoo Makelaars & Taxateurs
ROYWORKS ROYWORKS 4 km Het gehele traject van aan- en verkoop van onze woning is prima verlopen. Communicati...
Recensies
Geweldig goede ervaringen met Joland en Michel van Horeca Totaal. Een fijne, nieuwe huurder gevonden voor ons pand , frituur, in Limbricht. Dank je wel Joland en Michel.
Goede beoordelingen kun je makkelijk zelf plaatsen, maar slechte beoordelingen dus niet en daarom schuilt er volgens mij altijd meer waarheid in slechte beoordelingen. Ik heb spijt dat ik niet eerder de beoordelingen van deze makelaar heb nagelezen, en Lily heeft gelijk. Deze makelaar is een gladde, veel gepraat, weinig gedaan! Hij had me ‘geholpen’ met de begroting voor de hypotheek aanvraag, maar de cijfers klopten nergens van waardoor we enorm veel problemen hebben gekregen later. Een gladjanus die totaal niet te vertrouwen is.
Ondertussen is het 12 jaar geleden dat ik voor het eerst in contact kwam met joland ivm het aankopen van mijn eerste eigen zaak, 24 jaar en geen ervaring, mede door de goede hulp en begeleiding van jo was de aankoop dan ook zo geregeld, 4,5 jaar later besloot ik het te verkopen en voor een nieuwe uitdaging te gaan ook hierbij weer contact gezocht met jo, welke mijn eerste zaak binnen 6 weken wist te verkopen, en vervolgens ook de begeleiding op zich nam de 2e te kopen, na 6,5 jaar ook hier afscheid van genomen om te emigreren, en wederom de zaak door jo laten verkopen, mocht ik ooit weer naar Nederland komen en iets willen beginnen dan 1000% zeker weer via jo en natuurlijk zijn zoon Michael Hartelijke bedankt voor alle jaren goede samenwerking Groetjes Nikkie en André
Een makelaar die je kunt vertrouwen. Ook voor alle horeca vragen en deskundig advies kan je hier terecht. Echt een aanrader!!
Een hele fijne horecamakelaar. Van het moment dat we de zaak te koop wilden zetten, tot aan de feitelijke overdracht was alles netjes verzorgd.
Als je slecht over Jo schrijft, heb je vast nooit zaken met hem gedaan! Jo staat altijd voor je klaar, zelfs als het 4 jaar geleden is dat hij je heeft geholpen bij aankoop! Voor ons geen andere horeca makelaar!
Een eerlijke en geweldig ervaren horeca makelaardij, fijn dat de zoon Michel Olivier de makelaardij reeds samen runt met zijn vader Joland Olivier, zodoende is de komende decennia de voortzetting van deze fantastische makelaardij gewaarborgd
Lieve mensen en steeds open voor een gesprek en hulp
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid