facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horeca Golftoernooi

Horeca Golftoernooi
Adres:
Telefoonnummer: 0627034977
Stad: Voerendaal


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golf & Country Club Hoenshuis Golf & Country Club Hoenshuis 0 meter Leuke baan, goede speelkwaliteit. Een par 3 van 200m als 18e hole is zeer ongebruikel...
Falcon Cup Falcon Cup 0 meter Golftoernooi voor iedereen die graag aan een leuke gezellige open wedstrijd wilt deel...
Golfclub Hoenshuis Golfclub Hoenshuis 21 meter Leuke baan, goede speelkwaliteit. Een par 3 van 200m als 18e hole is zeer ongebruikel...
Recensies
Heerlijk gegeten met vrienden. Verrassend 4gangen diner, heerlijke smaken, vriendelijke bediening, mooi plekje om te vertoeven.
Mooïe golfbaan. Heuvelachtig. Het persoon is erg beleefd. Service is goed. De greenkeepers leveren goed werk en houden rekening met de spelers.
Ik was hier voor een overleg met aansluitend lunch. De omgeving is prachtig . De conference-ruimte is eenvoudig en aan wat vernieuwing toe. Ook het restaurant en de lunch zijn eenvoudig en aan verandering toe. Buiten is het prachtig en maakt het de moeite waard.
Een parkbaan met, op dit moment, heel veel bloemen. Door droogte spijkerharde fairways. Hele goede ontvangst door caddymaster met goede tips wegens de hitte 38. Even pauzeren tussen de 2 lussen in het clubhuis om af te koelen was een goeie. Heerlijke sandwich "gezond" gehad.
Mooie golfbaan met goede sfeer. Erg genoten!
Schitterende baan, mooi onderhouden, echt een aanrader!
Heerlijk weer, prachtige parkbaan met pittige greens. Gezellige businessclub, heerlijk gespeeld! .... en Limburgse gastvrijheid in het restaurant
Leuke baan, goede speelkwaliteit. Een par 3 van 200m als 18e hole is zeer ongebruikelijk, maar het is wel een wonderschone hole. Als de bediening in het restaurant niet de hele tijd onvindbaar is zou de beleving zeker beter zijn geweest.
Een geweldige parkbaan waar je als golfer kunt genieten.Mooie fairways iets glooiend en soms moeilijke greens. Uitdaging voor de golfers.Bij de receptie heet Remco je van harte welkom. Mooi terras bij het clubhuis met een prachtig uitzicht. Zeker de moeite waard om een green fee te reserveren.
Weer heerlijk 9 holes gelopen. Ondanks de vele regen van de afgelopen dagen lag de baan er goed bij. Ook de greens nog steeds goed bespeelbaar en dat midden december. Top. Baan ligt er fantastisch bij dit voorjaar. Sommige greens een beetje hobbelig maar wel lekker snel. En het terras is er open. Heerlijk uitkijken op de 18de.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid