facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hopmans Fietsgigant

Hopmans Fietsgigant

Info

Hopmans Fietsgigant is gespecialiseerd in racefietsen, mountainbikes en cross-hybrides.

Geschiedenis

Bij Hopmans Fietsgigant in Bergen op Zoom vindt u de meest uitgebreide collectie racefietsen, fietskleding, schoenen, onderdelen en accessoires.



"Hopmans Fietsgigant is al 65 jaar gespecialiseerd in racefietsen, mountainbikes en cross-hybrides. We staan bekend om ons vakmanschap, service en passie voor fietsen in combinatie met zéér scherpe prijzen. In onze ruim opgezette winkel 3 verdiepingen in Bergen op Zoom vindt u naast een zéér uitgebreide collectie fietsen, ook een ruim assortiment kleding, onderdelen, accessoires en toebehoren van bekende merken!"
Adres: Steenbergsestraat 50, 4611 TG Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164 233 725
Stad: Bergen op Zoom
Route: Steenbergsestraat 50
Postcode: 4611 TG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsenmaker Bergen op Zoom, Fietsenwinkel Bergen op Zoom antwerpsestraat, Tweedehands fietsen Bergen op Zoom, Promotiecode Hopmans Fietsgigant, Mantel, Math Salden, Hopmans Wonen, Van Eyck Geel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hopmans Fietsgigant Hopmans Fietsgigant 0 meter Top zaak. Vooral voor de wielrenner en mountainbike. Zo'n grote winkel met zo'n groot...
Hermes Passie voor Fietsen Hermes Passie voor Fietsen 1 km Zeer vriendelijke en behulpzame mensen met zeer goede kennis van de e-bikes. Ik werd ...
Recensies
Mooie grote zaak met 3 verdiepingen. Met veel MTB en racefietsen. Ook veel afgeprijsde fietskleding voor zowel dames als heren. Vriendelijk geholpen vandaag voor nieuwe MTB Schoenen en warme winterbroek met zeem! Ook veel accessoires zoals banden en montage standaard en nog veel meer. De moeite waard!
Ben beginnend wielrenner en door mede wielrenner naar deze zaak doorverwezen. Wat een verademing zoveel aanbod. Vriendelijk.personeel. heb ruim 2 uur rondgelopen in de winkel. Jullie hebben er een vaste klant bij
snel geleverd, netjes op de hoogte via de mail. hier koop ik weer. enige opmerking; wellicht iets teveel mails voor 1 zending?
Zeer goede service! Zowel in de winkel als in de werkplaats. Kwam er al jaren maar nu ik sinds jaartje om de hoek woon is het helemaal ideaal! Ruime keuze en mooie prijzen! Top!
Fiets gekocht na uurtje wachten kon ik hem al ophalen. Goede service.
Top zaak. Vooral voor de wielrenner en mountainbike. Zo'n grote winkel met zo'n groot assortiment. Fiets kleding, fietsen natuurlijk, onderdelen en voeding. Van zadels tot tandwielen, remkabel tot fietscomputers. Echt een snoepwinkel voor amateurs, profs in vrije tijd, en de recreant. Ook voor de beginnende wielrenners en wielrennertjes is alles te vinden. Allerlei merken zoals Trek en Bianchi. Ook allerlei aanbiedingen en kortingen op mooie producten. Fietsen vanaf zo'n driehonderd euro tot wel 4000 euro. Zelfs voor de vakantierijders. Vakkundig personeel. Vriendelijk, behulpzaam en attend in de service en uitleg. Ook kun je hier in an alles je maat laten opnemen. Voor de zadels, fietsen en kleding en accessoires zoals helmen, handschoentjes, schoenen, etc. Een heerlijke winkel om een paar uurtjes in te winkelen. Toiletten aanwezig. Buiten: bushalte, telefooncel, plattegrond, betaald parkeren, maar op enige loopafstand ook vrij parkeren. En op enige loopafstand de andere kant uit het prachtige centrum van Bergen op Zoom. Een leuk dagje uit dus!
Voor de fietser die houd van t echte spul is dit n ware snoepwinkel.Mooie fietskleding en mooie onderdelen ,wielen etc.Buiten dat is t ook allemaal netjes geprijsd.Ook n compliment voor al t personeel bij Hopmans ze zijn professioneel en vriendelijk met goede uitleg. Kortom topzaak!! Johan.
Bij deze wil ik graag benadrukken wat een enorm hoog niveau van serviceverlening bij Hopmans van toepassing is. Afgelopen zaterdag, met enige wanhoop met een van mijn NIET bij Hopmans aangeschafte fiets gevallen cranck omdat er een bout was "afgelopen", vlak voor sluitingstijd, aangeklopt bij de werkplaats met de vraag of dit nog te redden is, zo niet, dan zou ik meteen naar de showroom zijn gegaan om een nieuwe fiets uit te zoeken. Alle laden met exotische veertjes, boutjes, ringetjes werden opengetrokken en ik mocht niet eerder weg dan dat de fiets gerepareerd was. Zijn dit helden of niet? Alle lof voor Patrick geloof ik en zijn mannen!
Alles top geregeld, denken goed met je mee. Snelle communicatie zowel via mail als wel telefonisch. Zeer professioneel personeel, prachtige zaak. Ja was die 2u heen en terug het zeker allemaal waard.
Ik heb hier mijn nieuwe racefiets gekocht, er was een ruime keuze uit verschillende merken en prijsklassen. Youri tipte me op de Trek Emonda met veel opties en super scherp geprijsd. Deskundig meten en passen en de juiste maat is bepaald. Bij aflevering zeer uitgebreide instructie van gebruik, hoe de techniek werkt en het schoon maken van de fiets door collega Bart. Al met al zeer tevreden. Als je begint of gevorderd bent zeker de moeite waard hun te bezoeken en je te laten informeren. Team Hopmans bedankt!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Hopmans Fietsgigant met het openbaar vervoer


Bergen op Zoom, B.Stulemeijerln 160 meter
102
107
108
209
603
Bergen op Zoom, Burg. Stulemeijerlaan 160 meter
110
820
Bergen op Zoom, Burg. Stulemeijerlaan 170 meter
110
Bergen op Zoom, B.Stulemeijerln 170 meter
102
107
108
209
603
Bergen op Zoom, Noordsingel 240 meter
102
107
108
209
603

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid