facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoose Optiek Malden

Hoose Optiek Malden

Info

Oog voor kwaliteit, service én trends!

Geschiedenis

Comfortabel leven begint met goed voor jezelf zorgen. Aandacht besteden aan de dingen die écht belangrijk zijn. Uw ogen bijvoorbeeld. Hoose Optiek in Malden geeft uw ogen de zorg die ze verdienen. Met behulp van de meest nauwkeurige apparatuur, hoogwaardige producten en een sublieme service.

Adres: Winkelcentrum 26, 6581 BW Malden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: (024) 358 24 82
Stad: Malden
Route: Winkelcentrum 26
Postcode: 6581 BW



op zoek naar gerelateerd: Medewerkers Hoose Malden, Opticien Nijmegen, Briljant Optiek Malden
Recensies
Ik ben niet zo tevreden met de service van Hoose. Je betaalt er de hoofdprijs, maar de service is niet geweldig en het personeel niet erg vriendelijk. Je wordt er niet standaard uitgenodigd voor een jaarlijkse oogmeting zoals bij andere opticiens wel gebruikelijk is. Ik ben niet goed geholpen toen ik aangaf dat ik niet meer goed kon zien met mijn bril van net een jaar oud. Toen ik in de corona-periode langs kwam om mijn bril af te laten stellen werd ik zeer onvriendelijk te woord gestaan. Dat was voor mij de druppel en ben naar een andere opticien gegaan. Daar een goede oogmeting gehad, waaruit bleek dat mijn ogen erg achteruit gegaan zijn. Mijn mooie nieuwe bril is de helft goedkoper en ik kan eindelijk weer goed zien.
Staan altijd klaar voor goed advies, zelfs als je niks koopt. Professionele en enthousiaste medewerkers. Kom er altijd weer terug. Top opticien. Een dikke 5 sterren
Meer dan 30 jaar klant. Wel gekeken naar wat anderen deden, maar nooit meer een andere opticien gehad.
Wat een superfijne opticien. Uitgebreid de tijd genomen voor de oogmeting en het adviseren van een montuur wat mij past.
Zeer vakkundige mensen. Brillen waar je mee gezien wil worden.
Wat klant onvriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid